Antalyalı vekilden 22 öğrenciye burs

YEREL 06.09.2023 - 11:49, Güncelleme: 06.09.2023 - 13:07
 

Antalyalı vekilden 22 öğrenciye burs

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, toplam 22 öğrenciye bin 500’er lira kira yardımı yapacak.

haberimizvar.net- Sururi Çorabatır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, muhalefet olarak meclisi deprem ve ekonomiyi tartışmak adına açık tutmak istediklerini ancak bu isteklerinin AKP ve MHP oyları ile reddedildiğini belirtti. Çorabatır da meclisin kapalı olduğu bu dönemde, 12 aylık milletvekili maaşını depremzede öğrencilere burs olarak verme kararı aldı. Çorabatır’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı: “Üniversiteli Gençlerimizin Öğrenim ve Barınma Sorunlarının Yanında ve Destekçileriyim! Deprem bölgesinden Antalya’ya gelen öğrencilerimize destek olma arzumu duyurmak isterim; CHP olarak; yaz döneminde yüce meclisimizin Ekonomiyi, Depremi tartışmak ve çözüm bulmak amacıyla açık kalmasını istediğimiz halde; AKP ve MHP oylarıyla meclis tatile girdi. Meclisin tatile girmesiyle birlikte bu döneme denk gelen maaşımı; Antalya’da üniversite öğrenimine ve kira problemlerine destek olmak üzere; Toplam 22 öğrencimize, aylık 1500 TL olmak üzere, 12 ay boyunca kira desteğinde bulunacağım. CHP olarak her zaman başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın sorunlarını yakından takip edeceğiz.”
Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, toplam 22 öğrenciye bin 500’er lira kira yardımı yapacak.

haberimizvar.net- Sururi Çorabatır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, muhalefet olarak meclisi deprem ve ekonomiyi tartışmak adına açık tutmak istediklerini ancak bu isteklerinin AKP ve MHP oyları ile reddedildiğini belirtti.

Çorabatır da meclisin kapalı olduğu bu dönemde, 12 aylık milletvekili maaşını depremzede öğrencilere burs olarak verme kararı aldı. Çorabatır’ın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

“Üniversiteli Gençlerimizin Öğrenim ve Barınma Sorunlarının Yanında ve Destekçileriyim!

Deprem bölgesinden Antalya’ya gelen öğrencilerimize destek olma arzumu duyurmak isterim;

CHP olarak; yaz döneminde yüce meclisimizin Ekonomiyi, Depremi tartışmak ve çözüm bulmak amacıyla açık kalmasını istediğimiz halde; AKP ve MHP oylarıyla meclis tatile girdi. Meclisin tatile girmesiyle birlikte bu döneme denk gelen maaşımı;

Antalya’da üniversite öğrenimine ve kira problemlerine destek olmak üzere; Toplam 22 öğrencimize, aylık 1500 TL olmak üzere, 12 ay boyunca kira desteğinde bulunacağım.

CHP olarak her zaman başta Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın sorunlarını yakından takip edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.