Antalyalılar Derneği Lokali törenle açıldı

EKONOMİ 02.02.2023 - 13:12, Güncelleme: 02.02.2023 - 13:12
 

Antalyalılar Derneği Lokali törenle açıldı

Antalyalılar Dayanışma ve Dostluk Derneği Lokali Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından açıldı. Dernek Başkanı Filiz Cesur, derneklerini bir lokala kavuşturmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

haberimizvar.net- Antalya’da 2015 yılında kurulan ve yeni yönetimi Filiz Cesur'un başkanlığında oluşan Antalyalılar Dayanışma ve Dostluk Derneği, lokale kavuştu. Yat Limanı terasında bulunan  lokalin açılışını Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal ile Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü birlikte yaptı. Açılışa, derneğin kurucusu Tekin Feyyaz Yıldırım, meslek odaları ve siyasi parti temsilcileri ile dernek üyeleri katıldı. YER SORUNU ÇÖZÜLDÜ Antalyalılar Dayanışma ve Dostluk Derneği Başkanı Filiz Cesur, “Dostlukları pekiştirme çabası içindeyiz. Bu kaynaşma ve dayanışmayı yeni nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Hedeflerimizden biri de böyle bir lokalimizin olmasıydı. Buna kavuşmanın sevinci içindeyiz.” diye konuştu. Açılışta konuşan Başkan Uysal, "Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafından komşularımız var. Hepsiyle birlikte Antalyalıyız, iyi komşuluk ilişkileri içinde yaşıyoruz. Dernekler, kültürlerin yaşatılması için önemli bir vesiledir" dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise "Dernek açılışları insana ayrı bir mutluluk veriyor. Dostluklar burada hayat bulacak" ifadelerini kulandı. DERNEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ Nazif Altınpınar, Mehmet Hamdi Duru, İbrahim Güllü, Ahmet Necip Piyan, Mehmet Küçükgüngör, İbrahim Bodur, Salih Zeki Zafer, Hülya Gürsel, Sevilay Akaydın, Feyyaz Yıldırım, Gülay Ayyıldız, Hayriye Şimşir, Gürsel Akaydın, Gülten Arslan, Hakkı Hakan Kok, Birsen İsbil, Hüseyin Taşören, Mehmet Demirkol, Atilla Kulaksızlar, Cihat Karakuş ve Ayşe Samancı Uysal.
Antalyalılar Dayanışma ve Dostluk Derneği Lokali Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü tarafından açıldı. Dernek Başkanı Filiz Cesur, derneklerini bir lokala kavuşturmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

haberimizvar.net- Antalya’da 2015 yılında kurulan ve yeni yönetimi Filiz Cesur'un başkanlığında oluşan Antalyalılar Dayanışma ve Dostluk Derneği, lokale kavuştu. Yat Limanı terasında bulunan  lokalin açılışını Muratpaşa Belediyesi Başkanı Ümit Uysal ile Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü birlikte yaptı. Açılışa, derneğin kurucusu Tekin Feyyaz Yıldırım, meslek odaları ve siyasi parti temsilcileri ile dernek üyeleri katıldı.

YER SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Antalyalılar Dayanışma ve Dostluk Derneği Başkanı Filiz Cesur, “Dostlukları pekiştirme çabası içindeyiz. Bu kaynaşma ve dayanışmayı yeni nesillere aktarmaya çalışıyoruz. Hedeflerimizden biri de böyle bir lokalimizin olmasıydı. Buna kavuşmanın sevinci içindeyiz.” diye konuştu. Açılışta konuşan Başkan Uysal, "Türkiye'nin ve dünyanın dört bir tarafından komşularımız var. Hepsiyle birlikte Antalyalıyız, iyi komşuluk ilişkileri içinde yaşıyoruz. Dernekler, kültürlerin yaşatılması için önemli bir vesiledir" dedi. Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ise "Dernek açılışları insana ayrı bir mutluluk veriyor. Dostluklar burada hayat bulacak" ifadelerini kulandı.

DERNEK YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

Nazif Altınpınar, Mehmet Hamdi Duru, İbrahim Güllü, Ahmet Necip Piyan, Mehmet Küçükgüngör, İbrahim Bodur, Salih Zeki Zafer, Hülya Gürsel, Sevilay Akaydın, Feyyaz Yıldırım, Gülay Ayyıldız, Hayriye Şimşir, Gürsel Akaydın, Gülten Arslan, Hakkı Hakan Kok, Birsen İsbil, Hüseyin Taşören, Mehmet Demirkol, Atilla Kulaksızlar, Cihat Karakuş ve Ayşe Samancı Uysal.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.