Antalyaspor 7 haftadır 3 puana hasret

SPOR 24.01.2022 - 15:44, Güncelleme: 24.01.2022 - 15:45
 

Antalyaspor 7 haftadır 3 puana hasret

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sahasında oynadığı son 6 maçı kaybetmezken, son 7 lig maçında ise 3 puana hasret kaldı.

haberimizvar.net-Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 23'üncü haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşan Fraport TAV Antalyaspor, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Kırmızı beyazlı takım, iç sahada oynadığı son 6 maçta yenilgi, ligde oynadığı son 7 maçta ise galibiyet yüzü göremedi. Antalyaspor, sahasındaki son 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, ligdeki 7 maçında ise 3 beraberlik ve 4 yenilgi ile sahadan ayrıldı.       SON 6 İÇ SAHA MAÇINDA 12 PUAN       Fraport TAV Antalyaspor, ligin 10'uncu haftasında sahasında Medipol Başakşehir'e 2-1 kaybettiği mücadelenin ardından oynadığı 6 karşılaşamadan puan çıkarmayı başardı. Kırmızı beyazlı ekip, Altay, Aytemiz Alanyaspor, lig lideri Trabzonspor'u yenerken, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Gaziantep FK ile de berabere kaldı. Antalyapor, son 6 karşılaşmada hanesine 12 puan yazdırmayı başarırken, son 3 iç saha maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Antalyaspor, 23 hafta sonunda ligde iç sahada oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi ile 19 puan toplamayı başardı.       SON 7 MAÇTA GALİBİYET YOK       Akrepler, ligde oynadığı son 7 maçta ise özlediği galibiyete ulaşamadı. Antalyaspor, ligde 16'ncı haftada sahasında lig lideri Trabzonspor'u 2-1 mağlup etmesinin ardından oynadığı 7 maçta 3 beraberlik ve 4 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Kırmızı beyazlılar Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Gaziantep FK ile berabere kalırken, Konyaspor, Galatasaray, Göztepe ve Ç. Rizespor karşısında ise sahadan yenilgiyle ayrıldı.       Fraport TAV Antalyaspor, ligin 24'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçında 3 puan kazanarak galibiyet özlemine son vermeyi amaçlıyor.
SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, sahasında oynadığı son 6 maçı kaybetmezken, son 7 lig maçında ise 3 puana hasret kaldı.

haberimizvar.net-Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu'nun 23'üncü haftasında sahasında Gaziantep FK ile karşılaşan Fraport TAV Antalyaspor, sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Kırmızı beyazlı takım, iç sahada oynadığı son 6 maçta yenilgi, ligde oynadığı son 7 maçta ise galibiyet yüzü göremedi. Antalyaspor, sahasındaki son 6 maçta 3 galibiyet ve 3 beraberlik alırken, ligdeki 7 maçında ise 3 beraberlik ve 4 yenilgi ile sahadan ayrıldı.

 

 

 

SON 6 İÇ SAHA MAÇINDA 12 PUAN

 

 

 

Fraport TAV Antalyaspor, ligin 10'uncu haftasında sahasında Medipol Başakşehir'e 2-1 kaybettiği mücadelenin ardından oynadığı 6 karşılaşamadan puan çıkarmayı başardı. Kırmızı beyazlı ekip, Altay, Aytemiz Alanyaspor, lig lideri Trabzonspor'u yenerken, Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Gaziantep FK ile de berabere kaldı. Antalyapor, son 6 karşılaşmada hanesine 12 puan yazdırmayı başarırken, son 3 iç saha maçında ise sahadan beraberlikle ayrıldı. Antalyaspor, 23 hafta sonunda ligde iç sahada oynadığı 12 maçta 5 galibiyet, 4 beraberlik ve 3 yenilgi ile 19 puan toplamayı başardı.

 

 

 

SON 7 MAÇTA GALİBİYET YOK

 

 

 

Akrepler, ligde oynadığı son 7 maçta ise özlediği galibiyete ulaşamadı. Antalyaspor, ligde 16'ncı haftada sahasında lig lideri Trabzonspor'u 2-1 mağlup etmesinin ardından oynadığı 7 maçta 3 beraberlik ve 4 yenilgi ile sahadan ayrıldı. Kırmızı beyazlılar Kasımpaşa, Fenerbahçe ve Gaziantep FK ile berabere kalırken, Konyaspor, Galatasaray, Göztepe ve Ç. Rizespor karşısında ise sahadan yenilgiyle ayrıldı.

 

 

 

Fraport TAV Antalyaspor, ligin 24'üncü haftasında deplasmanda oynayacağı Beşiktaş maçında 3 puan kazanarak galibiyet özlemine son vermeyi amaçlıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.