Antalyaspor'a Serikli Başkan adayı

SPOR 23.10.2023 - 14:10, Güncelleme: 23.10.2023 - 14:36
 

Antalyaspor'a Serikli Başkan adayı

Antalyaspor'da 25 Ekim'de yapılacak genel kurul yaklaşırken belirsizlik devam ediyor, kırmızı beyazlı camiada 'Kim başkan olacak sorusuna yanıt aranırken, önce mevcut yönetici Sinan Boztepe'nin adaylığı konuşuldu, son olarak da Serikli iş insanı Yasin Demir'in adı başkan adayı olarak kulislerde konuşulmaya başlandı.

haberimizvar.net- Antalyaspor'un 25 Ekim'de yapılacak genel kuruluna iki gün kala başkan adayı ve yönetim kuruluyla ilgili belirsizlik devam ediyor. Sabri Gülel'in istifasından sonra Sami Güral'ın adı başkan adaylığı için geçmiş, hatta yönetim kurulu listesini de oluşturduğu ileri sürülmüştü. Ancak Güral'ın daha sonra işlerinin yoğunluğunu ileri sürerek adaylıktan vazgeçtiği de kulislere yansımıştı. Kırmızı beyazlı takımın genel kuruldan 2 gün önce sahipsiz kalmaması için girişimler de sürdürülüyor. 'Antalyaspor'a kim başkan olacak ? ' sorusuna yanıt aranırken, başkan adaylığı için adı geçen mevcut yöneticilerden Sinan Boztepe'nin adı gündeme geldi. Ancak Boztepe'nin başkan adaylığı konusunda net bir karar vermedi. Boztepe'nin yönetim listesini oluşturmaya çalıştığı, kazanması halinde cebinden 1 milyon Euro, yönetimden ise 5 milyon Euro hibe alacağı konuşuluyor. Sinan Boztepe'nin Sami Güral'a yönetimde görev alması teklifinde bulunduğu da  iddia ediliyor. Başkan adaylığı düşündüğü belirtilen Serikli işadamı Yasin Demir'in ise yönetim kurulu için liste yaptığı, ancak son anda adaylıktan çekilip Sinan Boztepe ile birleşmesinin de sürpriz olmayacağı konuşuluyor. 'Antalyaspor sahipsiz kalacak' endişelerinin giderek arttığı süreçte eski Başkan Aziz Çetin'e yakınlığı ile bilinen Sinan Boztepe ile Yasin Demir'in isimlerinin başkan adaylığı için geçmesi camianın üzerindeki kara bulutları şimdilik dağıtmış gibi görünüyor. Bu arada sosyal medyadan adaymış gibi paylaşımlar yapan Serikli iş insanı Yasin Demir'in başkan adaylığına bir gurup Antalyaspor taraftarı sosyal medyadan tepki göstererek "Başkan adayı Antalyalı olsun" diyerek sosyal medyadan kampanya başlattı.
Antalyaspor'da 25 Ekim'de yapılacak genel kurul yaklaşırken belirsizlik devam ediyor, kırmızı beyazlı camiada 'Kim başkan olacak sorusuna yanıt aranırken, önce mevcut yönetici Sinan Boztepe'nin adaylığı konuşuldu, son olarak da Serikli iş insanı Yasin Demir'in adı başkan adayı olarak kulislerde konuşulmaya başlandı.

haberimizvar.net- Antalyaspor'un 25 Ekim'de yapılacak genel kuruluna iki gün kala başkan adayı ve yönetim kuruluyla ilgili belirsizlik devam ediyor.

Sabri Gülel'in istifasından sonra Sami Güral'ın adı başkan adaylığı için geçmiş, hatta yönetim kurulu listesini de oluşturduğu ileri sürülmüştü. Ancak Güral'ın daha sonra işlerinin yoğunluğunu ileri sürerek adaylıktan vazgeçtiği de kulislere yansımıştı. Kırmızı beyazlı takımın genel kuruldan 2 gün önce sahipsiz kalmaması için girişimler de sürdürülüyor. 'Antalyaspor'a kim başkan olacak ? ' sorusuna yanıt aranırken, başkan adaylığı için adı geçen mevcut yöneticilerden Sinan Boztepe'nin adı gündeme geldi. Ancak Boztepe'nin başkan adaylığı konusunda net bir karar vermedi.

Boztepe'nin yönetim listesini oluşturmaya çalıştığı, kazanması halinde cebinden 1 milyon Euro, yönetimden ise 5 milyon Euro hibe alacağı konuşuluyor. Sinan Boztepe'nin Sami Güral'a yönetimde görev alması teklifinde bulunduğu da  iddia ediliyor. Başkan adaylığı düşündüğü belirtilen Serikli işadamı Yasin Demir'in ise yönetim kurulu için liste yaptığı, ancak son anda adaylıktan çekilip Sinan Boztepe ile birleşmesinin de sürpriz olmayacağı konuşuluyor. ' Antalyaspor sahipsiz kalacak' endişelerinin giderek arttığı süreçte eski Başkan Aziz Çetin'e yakınlığı ile bilinen Sinan Boztepe ile Yasin Demir'in isimlerinin başkan adaylığı için geçmesi camianın üzerindeki kara bulutları şimdilik dağıtmış gibi görünüyor.

Bu arada sosyal medyadan adaymış gibi paylaşımlar yapan Serikli iş insanı Yasin Demir'in başkan adaylığına bir gurup Antalyaspor taraftarı sosyal medyadan tepki göstererek "Başkan adayı Antalyalı olsun" diyerek sosyal medyadan kampanya başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.