Antalyaspor'da 4 pozitif

SPOR 16.04.2021 - 10:56, Güncelleme: 16.04.2021 - 10:56
 

Antalyaspor'da 4 pozitif

Fraport TAV Antalyaspor Kulubü, bir antrenör ile iki futbolcunun daha koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Takımda pozitif vaka sayısı 4 oldu.

haberimizvar.net-Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, bir antrenör ile iki futbolcunun daha koronavirüse yakalandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor maçı öncesi yapılan rutin Covid-19 testleri sonucunda bir antrenörümüz ve iki futbolcumuzda daha pozitif vakaya rastlanmıştır. Antrenörümüz ve futbolcularımızla ilgili takip ve tedavi sürecine belirlenen protokol çerçevesinde başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı. Süper Lig'in 35'inci haftasında bu akşam 19.00'da Antalya Stadyumu'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak kırmızı beyazlılarda pozitif vaka sayısı 4 oldu. Fraport TAV Antalyaspor, 13 Nisan'da da bir futbolcusunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.
Fraport TAV Antalyaspor Kulubü, bir antrenör ile iki futbolcunun daha koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Takımda pozitif vaka sayısı 4 oldu.

haberimizvar.net-Süper Lig ekiplerinden Fraport TAV Antalyaspor, bir antrenör ile iki futbolcunun daha koronavirüse yakalandığını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor maçı öncesi yapılan rutin Covid-19 testleri sonucunda bir antrenörümüz ve iki futbolcumuzda daha pozitif vakaya rastlanmıştır. Antrenörümüz ve futbolcularımızla ilgili takip ve tedavi sürecine belirlenen protokol çerçevesinde başlanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Süper Lig'in 35'inci haftasında bu akşam 19.00'da Antalya Stadyumu'nda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak kırmızı beyazlılarda pozitif vaka sayısı 4 oldu. Fraport TAV Antalyaspor, 13 Nisan'da da bir futbolcusunun Covid-19 testinin pozitif çıktığını duyurmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.