ANTGİAD'dan üyelere yemek

GÜNDEM 08.12.2021 - 18:05, Güncelleme: 08.12.2021 - 18:05
 

ANTGİAD'dan üyelere yemek

Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) üyeleri, akşam yemeğinde bir araya geldi.

haberimizvar.net- ANTGİAD üyeleri, Kaleiçi'nde dernek üyesi Yasemin Bakan'ın ev sahipliğinde akşam yemeğinde buluştu. Üyeler, kaynaşma yemeğinde sohbet ederek keyifli bir akşam geçirdi.  ANTGİAD Gurme Kulübü'nün etkinliğini gerçekleştirdiklerini dile getiren dernek üyelerinden Doruk Özkan, "Bizim için önemli olan üye kardeşlerimizle beraber bir arada olmak. Biz bu etkinliğimizi Türkiye'nin farklı illerinde de gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Dernekteki arkadaşlarımızın birbirini iyice tanımasını arzu ettik" dedi.  Ev sahibi olarak üyeleri ağırlayan Yasemin Bakan ise "Bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapmaktan çok mutluyum. Bugün yeni tatları tattırmak için buradayız" diye konuştu.
Antalya Genç İş İnsanları Derneği (ANTGİAD) üyeleri, akşam yemeğinde bir araya geldi.

haberimizvar.net- ANTGİAD üyeleri, Kaleiçi'nde dernek üyesi Yasemin Bakan'ın ev sahipliğinde akşam yemeğinde buluştu. Üyeler, kaynaşma yemeğinde sohbet ederek keyifli bir akşam geçirdi.

 ANTGİAD Gurme Kulübü'nün etkinliğini gerçekleştirdiklerini dile getiren dernek üyelerinden Doruk Özkan, "Bizim için önemli olan üye kardeşlerimizle beraber bir arada olmak. Biz bu etkinliğimizi Türkiye'nin farklı illerinde de gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Dernekteki arkadaşlarımızın birbirini iyice tanımasını arzu ettik" dedi.

 Ev sahibi olarak üyeleri ağırlayan Yasemin Bakan ise "Bu güzel etkinliğe ev sahipliği yapmaktan çok mutluyum. Bugün yeni tatları tattırmak için buradayız" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.