Antik tiyatroda kitap okudular

YAŞAM 13.11.2021 - 11:26, Güncelleme: 13.11.2021 - 11:26
 

Antik tiyatroda kitap okudular

Antalya'nın Demre ilçesinde ortaokul öğrencileri, Antalya Valiliği'nce başlatılan Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi (AHENK) kapsamında Myra Antik Tiyatrosu'nda kitap okudu.

haberimizvar.net- Ahenk  Projesi kapsamında, Likya Birliği'nin altı önemli kentinden biri Myra Antik Kenti'ndeki tiyatroda kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Habib İlaslan, Nevzat Yakupoğlu, Şehit Adem Akın Ortaokulu Müdürü Abdullah Eraslan, Atatürk Ortaokulu Müdürü Fevzi Kaplan, öğretmen 475 öğrencisi katıldı. Myra Antik Tiyatrosu'na gelen öğrenciler, kitap okuyup Kaymakam Onur Şatıroğlu ile sohbet etti. Demre Kaymakamı Şatıroğlu, "Öğrencilik yıllarımda çok okuyan bir öğrenciydim. Bunun faydasını yaşamımın her alında gördüm. Kitap okuyan insan doğru düşünür, doğru karar verir. Güzel konuşur. Çünkü güzel konuşmanın en önemli ögelerinden biri, her konuda bilgi sahibi olmakla olur. Bunu da ancak çok okumakla kazanırız. Bu proje ile sizlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. Sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Birlikte okuyacağız. Unutmayın ileride başarılı olmanın yolu çok okumaktan geçer" dedi.    
Antalya'nın Demre ilçesinde ortaokul öğrencileri, Antalya Valiliği'nce başlatılan Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi (AHENK) kapsamında Myra Antik Tiyatrosu'nda kitap okudu.

haberimizvar.net- Ahenk  Projesi kapsamında, Likya Birliği'nin altı önemli kentinden biri Myra Antik Kenti'ndeki tiyatroda kitap okuma etkinliği düzenlendi. Etkinliğe Demre Kaymakamı Onur Şatıroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, Milli Eğitim Şube Müdürleri Habib İlaslan, Nevzat Yakupoğlu, Şehit Adem Akın Ortaokulu Müdürü Abdullah Eraslan, Atatürk Ortaokulu Müdürü Fevzi Kaplan, öğretmen 475 öğrencisi katıldı.


Myra Antik Tiyatrosu'na gelen öğrenciler, kitap okuyup Kaymakam Onur Şatıroğlu ile sohbet etti. Demre Kaymakamı Şatıroğlu, "Öğrencilik yıllarımda çok okuyan bir öğrenciydim. Bunun faydasını yaşamımın her alında gördüm. Kitap okuyan insan doğru düşünür, doğru karar verir. Güzel konuşur. Çünkü güzel konuşmanın en önemli ögelerinden biri, her konuda bilgi sahibi olmakla olur. Bunu da ancak çok okumakla kazanırız. Bu proje ile sizlere kitap okuma alışkanlığı kazandırmak istiyoruz. Sizlerle sık sık bir araya geleceğiz. Birlikte okuyacağız. Unutmayın ileride başarılı olmanın yolu çok okumaktan geçer" dedi.
ANTALYA'NIN DEMRE ILCESINDE ORTAOKUL OGRENCILERI, ANTALYA VALILIGI'NCE BASLATILAN ANTALYA'DA HEDEFLENEN EGITIME NITELIK KAZANDIRMA PROJESI (AHENK) KAPSAMINDA MYRA ANTIK TIYATROSU'NDA KITAP OKUDU. (FOTO:DEMRE-DHA)

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.