Arel bebeğe nefes ol!

YEREL 01.07.2021 - 13:15, Güncelleme: 01.07.2021 - 13:41
 

Arel bebeğe nefes ol!

SMA hastası Arel bebeğe destek olmak için geri dönüşüm malzemelerden yapılan sanat ürünleri sergisi düzenlendi. Eserler bugün yapılan mezatla satılacak ve elde edilen gelirin tamamı Arel Bebek için kullanılacak.

haberimizvar.net- Antalya Kaleiçi Rotaract Kulübü, SMA hastası Arel bebeğe destek olmak için geri dönüşüm malzemelerden yapılan sanat ürünleri sergisi düzenledi. ATSO’ya ait Antalya Kültür Sanat (AKS) Kaleiçi Evi’nde açılan “Arel’e Sanatla Umut Ol” sergisinde yer alan Ali Şekür Alayunt’a ait eserler bu akşam (1 Temmuz) saat 20.00’de yapılacak mezatla satılacak. Eserlerden elde edilen tüm gelir Arel bebek için kullanılacak. GENİŞ ÇAPLI BİR KAMPANYA Arel Bebek kampanyasının çok geniş çaplı bir kampanya olduğunu anlatan Antalya Kaleiçi Rotaract Kulübü Dönem Sekreteri İlkiz Öztürk, “Sergimizin yanında ‘Arel’e umut ol’ dükkânımız bulunmakta. Bu projeyi sürdürülebilir bir proje yapmak istiyoruz” dedi. Arel bebeğin hayatının kurtarılabileceğinin altını çizen Öztürk, diğer SMA1 Tipi hastası çocuklara da yardımcı olmayı hedeflediklerini vurguladı. DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN İlkiz Öztürk şunları söyledi: “Toplanması gereken para miktarı büyük bir meblağ. Desteklerinizi esirgemeyin. İnsanlar genelde bu tür kampanyalara güvenmiyor. Araştırarak bu şekilde düzenlenen kampanyaların gerçek olduğunu anlayabilirler. Bizler kendi hesabımıza değil Arel bebeğin hesabına paraların yatırılmasını istiyoruz Biz bu kampanyaya canı gönülden tutunduk. Geri dönüştürülmüş sanat eserleriyle bir sergi açtık. AKS’ye ve Şekür Alayunt’a eserlerini bize bağışladığı için teşekkür ediyorum”. ESERLER TAMAMEN DOĞAL Eserlerin sahibi Ali Şekür Alayunt ise, “Eserlerim tamamen doğal, boyaları bile kendim yapıyorum. Sadece ipleri yapıştırırken tutkal kullanıyorum”  dedi. Daha önce de bu tarz projelerde yer alan Alayunt, Denizli’de Tekerlekli Sandalye kampanyaları düzenlediğini aktardı. Valilik onaylı kampanyaya destekleri bekleyen Alayunt, “Şimdiki hedefimiz Arel Bebeği kurtarmak ve genç beyinlerle kesinlikle bu işi başaracağımıza inanıyorum” çağrısı yaptı.  Haber: Dilara Taş
SMA hastası Arel bebeğe destek olmak için geri dönüşüm malzemelerden yapılan sanat ürünleri sergisi düzenlendi. Eserler bugün yapılan mezatla satılacak ve elde edilen gelirin tamamı Arel Bebek için kullanılacak.

haberimizvar.net- Antalya Kaleiçi Rotaract Kulübü, SMA hastası Arel bebeğe destek olmak için geri dönüşüm malzemelerden yapılan sanat ürünleri sergisi düzenledi. ATSO’ya ait Antalya Kültür Sanat (AKS) Kaleiçi Evi’nde açılan “Arel’e Sanatla Umut Ol” sergisinde yer alan Ali Şekür Alayunt’a ait eserler bu akşam (1 Temmuz) saat 20.00’de yapılacak mezatla satılacak. Eserlerden elde edilen tüm gelir Arel bebek için kullanılacak.

GENİŞ ÇAPLI BİR KAMPANYA

Arel Bebek kampanyasının çok geniş çaplı bir kampanya olduğunu anlatan Antalya Kaleiçi Rotaract Kulübü Dönem Sekreteri İlkiz Öztürk, “Sergimizin yanında ‘Arel’e umut ol’ dükkânımız bulunmakta. Bu projeyi sürdürülebilir bir proje yapmak istiyoruz” dedi. Arel bebeğin hayatının kurtarılabileceğinin altını çizen Öztürk, diğer SMA1 Tipi hastası çocuklara da yardımcı olmayı hedeflediklerini vurguladı.

DESTEKLERİNİZİ ESİRGEMEYİN

İlkiz Öztürk şunları söyledi: “Toplanması gereken para miktarı büyük bir meblağ. Desteklerinizi esirgemeyin. İnsanlar genelde bu tür kampanyalara güvenmiyor. Araştırarak bu şekilde düzenlenen kampanyaların gerçek olduğunu anlayabilirler. Bizler kendi hesabımıza değil Arel bebeğin hesabına paraların yatırılmasını istiyoruz Biz bu kampanyaya canı gönülden tutunduk. Geri dönüştürülmüş sanat eserleriyle bir sergi açtık. AKS’ye ve Şekür Alayunt’a eserlerini bize bağışladığı için teşekkür ediyorum”.

ESERLER TAMAMEN DOĞAL

Eserlerin sahibi Ali Şekür Alayunt ise, “Eserlerim tamamen doğal, boyaları bile kendim yapıyorum. Sadece ipleri yapıştırırken tutkal kullanıyorum”  dedi. Daha önce de bu tarz projelerde yer alan Alayunt, Denizli’de Tekerlekli Sandalye kampanyaları düzenlediğini aktardı. Valilik onaylı kampanyaya destekleri bekleyen Alayunt, “Şimdiki hedefimiz Arel Bebeği kurtarmak ve genç beyinlerle kesinlikle bu işi başaracağımıza inanıyorum” çağrısı yaptı. 

Haber: Dilara Taş

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.