Aşı çilesi!

SAĞLIK 05.07.2021 - 17:09, Güncelleme: 05.07.2021 - 17:09
 

Aşı çilesi!

Biontech aşısı için kısa sürede çok sayıda yaş grubuna randevu verilmesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde izdihama neden oldu

haberimizvar.net- Koronavirüsle mücadele kapmasında aşı olmak için randevu alanlar Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelince büyük şok yaşadı. Yetersiz klinik nedeniyle sıkış tepiş sıraya giren vatandaşlar saatlerce aşı olmak için bekledi. Hastane içinde uzun kuyruk oluşturan yurttaşlar, “Aşı olmak için geldik fakat büyük bir izdihamla karşılaştık. İnşallah burada virüs kapmayız” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Bu arada uzun kuyruğun Biontech aşısında oluştuğu Sinovac aşısında ise izdihamın yaşanmadığı görüldü.
Biontech aşısı için kısa sürede çok sayıda yaş grubuna randevu verilmesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde izdihama neden oldu

haberimizvar.net- Koronavirüsle mücadele kapmasında aşı olmak için randevu alanlar Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gelince büyük şok yaşadı. Yetersiz klinik nedeniyle sıkış tepiş sıraya giren vatandaşlar saatlerce aşı olmak için bekledi. Hastane içinde uzun kuyruk oluşturan yurttaşlar, “ Aşı olmak için geldik fakat büyük bir izdihamla karşılaştık. İnşallah burada virüs kapmayız” diyerek tepkilerini dile getirdiler. Bu arada uzun kuyruğun Biontech aşısında oluştuğu Sinovac aşısında ise izdihamın yaşanmadığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.