Aşılamada yeni meslek grupları

GÜNDEM 11.06.2021 - 11:47, Güncelleme: 11.06.2021 - 11:47
 

Aşılamada yeni meslek grupları

Yarından itibaren avukatlar, berber ve kuaförler, gıda üretim ve dağıtım sektörü, kafe, lokanta ve restoran çalışanları aşılama programına dahil ediliyor.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haberi Twitter paylaşımında duyurdu.  Bakan Koca, şunları kaydetti: “Aşı programımızda meslek gruplarımızın tanımlanmasına devam ediliyor. Yarından itibaren gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları da programa dahil ediliyor. Bu güce güvenin.”  Sağlık bakanı daha sonra berber ve kuaförlerin de aşılamaya dahil edileceğini söyledi.  Koca daha sonra bir tweet daha atarak yaş kısıtlaması olmadan tüm avukatların yarından itibaren aşı olabileceğini duyurdu.  
Yarından itibaren avukatlar, berber ve kuaförler, gıda üretim ve dağıtım sektörü, kafe, lokanta ve restoran çalışanları aşılama programına dahil ediliyor.

haberimizvar.net- Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, haberi Twitter paylaşımında duyurdu.

 Bakan Koca, şunları kaydetti: “Aşı programımızda meslek gruplarımızın tanımlanmasına devam ediliyor. Yarından itibaren gıda üretim ve dağıtım sektörü ile kafe, lokanta ve restoran çalışanları da programa dahil ediliyor. Bu güce güvenin.”

 Sağlık bakanı daha sonra berber ve kuaförlerin de aşılamaya dahil edileceğini söyledi.

 Koca daha sonra bir tweet daha atarak yaş kısıtlaması olmadan tüm avukatların yarından itibaren aşı olabileceğini duyurdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.