Atatürk sevgisi meydana sığmadı

YEREL 07.03.2024 - 10:38, Güncelleme: 07.03.2024 - 10:38
 

Atatürk sevgisi meydana sığmadı

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 94'üncü yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği Koray Avcı konserine Antalyalıların ilgisi çok büyük oldu. Cumhuriyet Meydanı'na sığmayan Antalyalılar, mavi gözlü dev adamın Antalya ziyaretini heyecanla, coşkuyla ve sevgiyle kutladı.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya’ya gelişinin 94’ncü yılı nedeniyle ünlü sanatçı Koray Avcı’yı Antalyalılarla buluşturdu. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce kişi mavi gözlü dev adamın Antalya ziyaretini Koray Avcı’nın muhteşem  konseriyle heyecanla, coşkuyla ve sevgiyle kutladı. Başkan Muhittin Böcek, Atatürk’ün devrimci felsefesine bağlılığını vurgulayarak, “Atatürk’ü unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi. Antalya Büyükşehir Belediyesi, 6 Mart 1930 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’ya ziyaretini unutulmaz kılmak için muhteşem bir konser düzenledi. Ünlü sanatçı Koray Avcı, Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi. Konseri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılarla birlikte dinledi. Ellerinde Türk bayrakları, telefon ışıkları ile Korav Avcı’ya eşlik eden Antalyalılar, mavi gözlü dev adamın Antalya’ya gelişini coşku, sevgi ve heyecanla kutladı. Antalyalılar Başkan Böcek’e yakın ilgi göstererek bol bol selfi çektirdi.  ATATÜRK’Ü UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ Konser öncesi vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek şunları söyledi:  “Bu özel gün, Atatürk'ün mirasına sahip çıkmak ve devrimlerini unutmadığımızı bir kez daha vurgulamak için bir fırsattır. Birlikte, geçmişe olan bağlılığımızı göstermek ve geleceğe olan inancımızı pekiştirmek için buradayız. Atatürk'ü ne unutacağız, ne de unutturacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine inanan bir kardeşiniz olarak, konserlerin iptal edilmediği, herkesin istediği gibi ibadetini yaptığı, kimsenin kimseye karışmadığı, güzel Antalya’mızda sizlerle 5 yıl daha inşallah hep birlikte güzel günlerde buluşacağız. Çalışmalarımızı toplumun refahı ve kalkınması için sürdüreceğiz. Antalya'yı ortak akıl ve adaletle yönetmeye devam edeceğiz. Çobanın da şoförün de emeklinin de, mazot alamayan köylünün de belediye başkanıyım. İnşallah 5 yıl daha Antalya’ya hizmet edeceğim.”  ANTALYA MUHİTTİN BÖCEK’E SAHİP OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLI Ünlü Sanatçı Koray Avcı ise, “Bu dünyanın ihtiyacı olan şey sevgi. Sevginin olduğu yerde biz insanlar kardeşçe, arkadaşça, dostluk ve huzur içinde yaşayabiliriz. Muhittin Böcek Antalya’ya bu sevgiyi ve kardeşliği sağladı. Muhittin Böcek’e ben abi diye seslenirim. Normal zamanlarda da ararım halini hatırını sormak için. Benim için çok kıymetli ve özel bir insandır. Siyasetten bağımsız olarak söylüyorum ki bu zamana kadar Antalya için yaptıkları hizmetler ortada. Antalyalılar Muhittin Böcek’e sahip olduğu için çok şanslı” diye konuştu.  Başkan Böcek,  ünlü sanatçı Koray Avcı’ya teşekkür ederek, konser anısına Atatürk tablosu ve çiçek takdim etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin Ulu Önder Gazi Mustafa Atatürk'ün Antalya'ya gelişinin 94'üncü yıldönümü nedeniyle Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlediği Koray Avcı konserine Antalyalıların ilgisi çok büyük oldu. Cumhuriyet Meydanı'na sığmayan Antalyalılar, mavi gözlü dev adamın Antalya ziyaretini heyecanla, coşkuyla ve sevgiyle kutladı.

haberimizvar.net- Büyükşehir Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Antalya’ya gelişinin 94’ncü yılı nedeniyle ünlü sanatçı Koray Avcı’yı Antalyalılarla buluşturdu. Cumhuriyet Meydanı’nı dolduran binlerce kişi mavi gözlü dev adamın Antalya ziyaretini Koray Avcı’nın muhteşem  konseriyle heyecanla, coşkuyla ve sevgiyle kutladı. Başkan Muhittin Böcek, Atatürk’ün devrimci felsefesine bağlılığını vurgulayarak, “Atatürk’ü unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız” dedi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 6 Mart 1930 yılında Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya’ya ziyaretini unutulmaz kılmak için muhteşem bir konser düzenledi. Ünlü sanatçı Koray Avcı, Cumhuriyet Meydanı’nda binlerce kişiye unutulmaz bir konser verdi. Konseri, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalyalılarla birlikte dinledi. Ellerinde Türk bayrakları, telefon ışıkları ile Korav Avcı’ya eşlik eden Antalyalılar, mavi gözlü dev adamın Antalya’ya gelişini coşku, sevgi ve heyecanla kutladı. Antalyalılar Başkan Böcek’e yakın ilgi göstererek bol bol selfi çektirdi. 


ATATÜRK’Ü UNUTMADIK UNUTTURMAYACAĞIZ
Konser öncesi vatandaşlara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek şunları söyledi:  “Bu özel gün, Atatürk'ün mirasına sahip çıkmak ve devrimlerini unutmadığımızı bir kez daha vurgulamak için bir fırsattır. Birlikte, geçmişe olan bağlılığımızı göstermek ve geleceğe olan inancımızı pekiştirmek için buradayız. Atatürk'ü ne unutacağız, ne de unutturacağız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün devrimlerine inanan bir kardeşiniz olarak, konserlerin iptal edilmediği, herkesin istediği gibi ibadetini yaptığı, kimsenin kimseye karışmadığı, güzel Antalya’mızda sizlerle 5 yıl daha inşallah hep birlikte güzel günlerde buluşacağız. Çalışmalarımızı toplumun refahı ve kalkınması için sürdüreceğiz. Antalya'yı ortak akıl ve adaletle yönetmeye devam edeceğiz. Çobanın da şoförün de emeklinin de, mazot alamayan köylünün de belediye başkanıyım. İnşallah 5 yıl daha Antalya’ya hizmet edeceğim.” 


ANTALYA MUHİTTİN BÖCEK’E SAHİP OLDUĞU İÇİN ÇOK ŞANSLI
Ünlü Sanatçı Koray Avcı ise, “Bu dünyanın ihtiyacı olan şey sevgi. Sevginin olduğu yerde biz insanlar kardeşçe, arkadaşça, dostluk ve huzur içinde yaşayabiliriz. Muhittin Böcek Antalya’ya bu sevgiyi ve kardeşliği sağladı. Muhittin Böcek’e ben abi diye seslenirim. Normal zamanlarda da ararım halini hatırını sormak için. Benim için çok kıymetli ve özel bir insandır. Siyasetten bağımsız olarak söylüyorum ki bu zamana kadar Antalya için yaptıkları hizmetler ortada. Antalyalılar Muhittin Böcek’e sahip olduğu için çok şanslı” diye konuştu. 

Başkan Böcek,  ünlü sanatçı Koray Avcı’ya teşekkür ederek, konser anısına Atatürk tablosu ve çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.