Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın

SİYASET 04.07.2021 - 00:49, Güncelleme: 04.07.2021 - 00:49
 

Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın

Hakkında hazırlanan fezlekeyle ilgili Erdoğan’a seslenen Kılıçdaroğlu, “Senin iktidarın, bana ve aileme yaşatmadık ne bıraktınız ki senden zerre kadar çekineyim? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Hodri meydan” dedi

haberimizvar.net  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında hazırlanan ve 4 yıl hapsinin istendiği fezlekeye ilişkin videolu bir açıklama yaptı. Videoyu Twitter hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, “Beni hapse attıracakmış, bir an tereddüt edersem namerdim! Türkiye’nin hafızasında bir gün solacaksın Erdoğan ve bunun için ödenecek ne bedel varsa başım üstüne. Hodri meydan” diye yazdı.   BENİ HAPSE ATMAK İSTİYORLAR   Sosyal medyadan görüntülü olarak açıklama yapan Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Sevgili halkım, dostlarım, yol arkadaşlarım ve sevgili gençler. Biliyorsunuz, hakkımda düzenledikleri fezlekeyi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne hafta içinde gönderdiler. Hapse atmak istiyorlar beni. Bilmenizi istiyorlar bunu. Çünkü korkmanızı istiyorlar. Sakın ha, korkmayın gençler. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Daha güzel Türkiye’ye çok çok yakınsınız. Bunu bilin”.   BİR TANENİZ BİLE KORKMAYIN   “Sevgili gençler, bir taneniz bile bu tehditler nedeniyle artık bu ülkede yaşanmaz derse, varsa bir hakkım helal etmem. Bilesiniz. Bakın gençler, önüme mermi attırdılar, ‘bu ülkede yaşanmaz’ demedim. Şehit cenazesinde öldürmek istediler beni, demedim ben bu lafı. Bulunduğum evi ‘ateşe verin’ diye bağırıyordu iktidarın provokatörleri. Ben o lafı içimden dahi geçirmedim. Bulunduğum konvoya silahlı saldırı yapıldı, her türlü iftirayı, her türlü algıyı, pisliği son 10 senede yaptılar. Bana ve aileme tüm bunları yaşattılar. Bir kere bile demedim. Bu ülkede yaşanır. Bu ülkede çok güzel yaşanacak gençler”.   SEN BANA BAŞKA NE YAPABİLİRSİN?   “Sana gelince Erdoğan… Sana iki çift lafım var. Sen bana ne yapabilirsin? Sen ve senin avanelerin bana ne yapmadınız ki bundan sonra yapacaklarından korkalım? Senin iktidarın, bana ve aileme yaşatmadık ne bıraktınız ki senden zerre kadar çekineyim? Erdoğan, senin bu dünyada çoktan unuttuğun şeyi hatırlatayım sana. Bu can, emanet bu bedene, sonunda sararlar kefene. Kılıçdaroğlu bu kadar fanidir bu dünyada. Şimdi durma, hemen kaldıralım dokunulmazlığımı, birlikte yapalım. Senin gücün bana yeter mi sanıyorsun? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Hadi oradan”.
Hakkında hazırlanan fezlekeyle ilgili Erdoğan’a seslenen Kılıçdaroğlu, “Senin iktidarın, bana ve aileme yaşatmadık ne bıraktınız ki senden zerre kadar çekineyim? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Hodri meydan” dedi

haberimizvar.net

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisi hakkında hazırlanan ve 4 yıl hapsinin istendiği fezlekeye ilişkin videolu bir açıklama yaptı. Videoyu Twitter hesabından paylaşan Kılıçdaroğlu, “Beni hapse attıracakmış, bir an tereddüt edersem namerdim! Türkiye’nin hafızasında bir gün solacaksın Erdoğan ve bunun için ödenecek ne bedel varsa başım üstüne. Hodri meydan” diye yazdı.

 

BENİ HAPSE ATMAK İSTİYORLAR

 

Sosyal medyadan görüntülü olarak açıklama yapan Kılıçdaroğlu şunları söyledi: “Sevgili halkım, dostlarım, yol arkadaşlarım ve sevgili gençler. Biliyorsunuz, hakkımda düzenledikleri fezlekeyi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne hafta içinde gönderdiler. Hapse atmak istiyorlar beni. Bilmenizi istiyorlar bunu. Çünkü korkmanızı istiyorlar. Sakın ha, korkmayın gençler. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Daha güzel Türkiye’ye çok çok yakınsınız. Bunu bilin”.

 

BİR TANENİZ BİLE KORKMAYIN

 

“Sevgili gençler, bir taneniz bile bu tehditler nedeniyle artık bu ülkede yaşanmaz derse, varsa bir hakkım helal etmem. Bilesiniz. Bakın gençler, önüme mermi attırdılar, ‘bu ülkede yaşanmaz’ demedim. Şehit cenazesinde öldürmek istediler beni, demedim ben bu lafı. Bulunduğum evi ‘ateşe verin’ diye bağırıyordu iktidarın provokatörleri. Ben o lafı içimden dahi geçirmedim. Bulunduğum konvoya silahlı saldırı yapıldı, her türlü iftirayı, her türlü algıyı, pisliği son 10 senede yaptılar. Bana ve aileme tüm bunları yaşattılar. Bir kere bile demedim. Bu ülkede yaşanır. Bu ülkede çok güzel yaşanacak gençler”.

 

SEN BANA BAŞKA NE YAPABİLİRSİN?

 

“Sana gelince Erdoğan… Sana iki çift lafım var. Sen bana ne yapabilirsin? Sen ve senin avanelerin bana ne yapmadınız ki bundan sonra yapacaklarından korkalım? Senin iktidarın, bana ve aileme yaşatmadık ne bıraktınız ki senden zerre kadar çekineyim? Erdoğan, senin bu dünyada çoktan unuttuğun şeyi hatırlatayım sana. Bu can, emanet bu bedene, sonunda sararlar kefene. Kılıçdaroğlu bu kadar fanidir bu dünyada. Şimdi durma, hemen kaldıralım dokunulmazlığımı, birlikte yapalım. Senin gücün bana yeter mi sanıyorsun? Ateş olsan cürmün kadar yer yakarsın. Hadi oradan”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.