Atılgan Sert yeniden baştan

YEREL 26.12.2021 - 15:24, Güncelleme: 26.12.2021 - 15:24
 

Atılgan Sert yeniden baştan

Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) 19. Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan Atılgan Sert, yeniden göreve seçildi.

haberimizvar.net- Antalya Müteahhitler Derneği Genel Kurulu Mimarlar Odası Konferans salonunda gerçekleştirildi. Genel Kurulda Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar Mimarlar Odası Başkanı Serdar Kurt, Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Bayram Ali Çeltik, Harita Mühendisleri Oda Başkanı Okan Hançer ve oda üyeleri katıldı.    ÜYE SAYISI 11’E ÇIKTI Faaliyet ve denetleme raporlarının onaylanması ve okunmasının ardından 7 olan yönetim kurulu listesi oy birliği ile 11’e çıkartıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Atılgan Sert yeniden göreve seçildi. Sert’in başkanlığından yeni yönetim kurulu ise İsmail İltemir, Hasan Kılıç, Selçuk Üzüm, Emre Öztürk, Bilal Orhan, Turan Hacıarifoğlu, Ahmet Çeliktürk, Mehmet Kurtay, Akın Kurt, ve Ercan Altun isimlerinden oluştu.  STOKÇULUKLA MÜCADELE  Kendini bu göreve yeniden layık gören üyelere teşekkür eden Sert, Şimdi yeni üyelerimiz ile birlikte daha güçlü ve sesini yüksek duyuracağımız çalışma günlerine adım atıyoruz. Konfederasyon yönetiminde temsil ettiğimiz derneğimiz çalışmalarına ara vermeden sürdüreceğiz. Döviz fiyatlarında ki artış ile beraber artan malzeme fiyatlarının tekrardan olması gereken değerlere gelmesi temennisindeyiz. Depoculuk, kartelcilik ve benzeri yapılarla mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Şehrimizin daha güzel ve yaşanabilir olması için çürük stoklarımızın bir an önce yenilenmesi için var gücümüzle elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu  KONUK BAŞKANLARDAN DESTEK MESAJI Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar, genel kuruldan tüm müteahhitlerin güçlü bir şekilde çıktığına işaret ederek, “Her an ve daima dirsek temasında olduğumuz derneğimizin faaliyetleri, çalışmaları ve projelerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Kepez İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal ise sadece inşaat müteahhitliği ile ilgili bir müfredat, eğitim projesi oluşturulması gerektiğini belirtti. Mimarlar Odası Başkanı Serdar Kurt, dernek faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve aynı gemide bulunan sektör dinamizmleri olduklarını belirterek Antalya Müteahhitler Derneği çalışmalarına projelerinde daima yanlarında olacaklarını söyledi. Jeoloji Mühendisleri Oda Başkanı Bayram Ali Çeltik ise, büyük bir gayret ve özveri ile yapılan dernekçiliğin gönül işi olduğunu bu fedakarlığı gösteren yönetim kurulu üyeleri ve tüm üyelere yeni dönemde başarılar diledi Harita Mühendisleri Oda Başkanı Okan Hançer ise, genel kurulun çok başarılı geçtiğini derneğin seçimlerden güçlenerek çıktığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Antalya İnşaat Müteahhitleri Derneği (ANTMUTDER) 19. Olağan Genel Kurulu’nda tek liste ile yapılan seçimde mevcut başkan Atılgan Sert, yeniden göreve seçildi.

haberimizvar.net- Antalya Müteahhitler Derneği Genel Kurulu Mimarlar Odası Konferans salonunda gerçekleştirildi. Genel Kurulda Antalya Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar Mimarlar Odası Başkanı Serdar Kurt, Kepez Müteahhitler Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal, Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Bayram Ali Çeltik, Harita Mühendisleri Oda Başkanı Okan Hançer ve oda üyeleri katıldı. 

 

ÜYE SAYISI 11’E ÇIKTI

Faaliyet ve denetleme raporlarının onaylanması ve okunmasının ardından 7 olan yönetim kurulu listesi oy birliği ile 11’e çıkartıldı. Tek liste ile gidilen seçimlerde mevcut Başkan Atılgan Sert yeniden göreve seçildi. Sert’in başkanlığından yeni yönetim kurulu ise İsmail İltemir, Hasan Kılıç, Selçuk Üzüm, Emre Öztürk, Bilal Orhan, Turan Hacıarifoğlu, Ahmet Çeliktürk, Mehmet Kurtay, Akın Kurt, ve Ercan Altun isimlerinden oluştu. 

STOKÇULUKLA MÜCADELE 

Kendini bu göreve yeniden layık gören üyelere teşekkür eden Sert, Şimdi yeni üyelerimiz ile birlikte daha güçlü ve sesini yüksek duyuracağımız çalışma günlerine adım atıyoruz. Konfederasyon yönetiminde temsil ettiğimiz derneğimiz çalışmalarına ara vermeden sürdüreceğiz. Döviz fiyatlarında ki artış ile beraber artan malzeme fiyatlarının tekrardan olması gereken değerlere gelmesi temennisindeyiz. Depoculuk, kartelcilik ve benzeri yapılarla mücadele etmeyi sürdüreceğiz. Şehrimizin daha güzel ve yaşanabilir olması için çürük stoklarımızın bir an önce yenilenmesi için var gücümüzle elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu 

KONUK BAŞKANLARDAN DESTEK MESAJI

Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Ali Bahar, genel kuruldan tüm müteahhitlerin güçlü bir şekilde çıktığına işaret ederek, “Her an ve daima dirsek temasında olduğumuz derneğimizin faaliyetleri, çalışmaları ve projelerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi. Kepez İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Mehmet Ali Ünal ise sadece inşaat müteahhitliği ile ilgili bir müfredat, eğitim projesi oluşturulması gerektiğini belirtti. Mimarlar Odası Başkanı Serdar Kurt, dernek faaliyetlerini yakından takip ettiğini ve aynı gemide bulunan sektör dinamizmleri olduklarını belirterek Antalya Müteahhitler Derneği çalışmalarına projelerinde daima yanlarında olacaklarını söyledi. Jeoloji Mühendisleri Oda Başkanı Bayram Ali Çeltik ise, büyük bir gayret ve özveri ile yapılan dernekçiliğin gönül işi olduğunu bu fedakarlığı gösteren yönetim kurulu üyeleri ve tüm üyelere yeni dönemde başarılar diledi Harita Mühendisleri Oda Başkanı Okan Hançer ise, genel kurulun çok başarılı geçtiğini derneğin seçimlerden güçlenerek çıktığını görmekten büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.