Bakan Koca: Son 15 günde maalesef çoğu ilimizde vaka artışı görüldü

GÜNDEM 18.03.2021 - 12:03, Güncelleme: 18.03.2021 - 12:03
 

Bakan Koca: Son 15 günde maalesef çoğu ilimizde vaka artışı görüldü

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Son 15 günde maalesef çoğu ilimizde vaka artışı görüldü. Sonuçlar henüz hastanelere fazla yansımaya başlamadı” dedi.

haberimizvar.net- Bakan Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası Twitter’dan ‘Bazı kayıplar zafer çok yakınken verilir, buna fırsat tanımayalım’ başlıklı bir açıklama paylaştı. Koca’nın açıklamalarından önce çıkan satır başları şöyle: *Gelecek haftadan itibaren 60-65 yaş grubunun aşılarına başlanacak. Yaşınız 60-65 arasındaysa lütfen telefon mesajlarınızı dikkatle takip edin. *’Kontrollü normelleşme’ dönemindeyiz. İlk iki haftamızı geride bıraktık. Şüphesiz bu kısa zaman içinde büyük sonuçlar almayı beklemiyorduk. Ama göstereceğiniz tereddütsüz irade, sonuçlarını hemen değilse de yakında ortaya koyacaktır. *BioNTech aşısının testlerde kullanılacak olan ilk 5 bin 800 dozu ülkemize ulaştı. Uygulanmak üzere bu ay 4.5 milyon doz daha gelecek. Bu aşı da aşı sırası gelenlere yapılacak. *Artışlardan hepimiz sorumluyuz, düşüşlerle hepimiz mutluyuz. Bu nedenle tedbir şahsi değildir. Bir insanlık borcu, bir yurttaşlık ödevidir. *İllerimizdeki vaka artış seyri bir süre daha takip edilecek. İlk 15 gündeki performansımız istenilen düzeyde olmasa da meseleye artan bir irade ile sahip çıkacağınıza inanıyoruz.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Son 15 günde maalesef çoğu ilimizde vaka artışı görüldü. Sonuçlar henüz hastanelere fazla yansımaya başlamadı” dedi.

haberimizvar.net- Bakan Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası Twitter’dan ‘Bazı kayıplar zafer çok yakınken verilir, buna fırsat tanımayalım’ başlıklı bir açıklama paylaştı.

Koca’nın açıklamalarından önce çıkan satır başları şöyle:

*Gelecek haftadan itibaren 60-65 yaş grubunun aşılarına başlanacak. Yaşınız 60-65 arasındaysa lütfen telefon mesajlarınızı dikkatle takip edin.

*’Kontrollü normelleşme’ dönemindeyiz. İlk iki haftamızı geride bıraktık. Şüphesiz bu kısa zaman içinde büyük sonuçlar almayı beklemiyorduk. Ama göstereceğiniz tereddütsüz irade, sonuçlarını hemen değilse de yakında ortaya koyacaktır.

*BioNTech aşısının testlerde kullanılacak olan ilk 5 bin 800 dozu ülkemize ulaştı. Uygulanmak üzere bu ay 4.5 milyon doz daha gelecek. Bu aşı da aşı sırası gelenlere yapılacak.

*Artışlardan hepimiz sorumluyuz, düşüşlerle hepimiz mutluyuz. Bu nedenle tedbir şahsi değildir. Bir insanlık borcu, bir yurttaşlık ödevidir.

*İllerimizdeki vaka artış seyri bir süre daha takip edilecek. İlk 15 gündeki performansımız istenilen düzeyde olmasa da meseleye artan bir irade ile sahip çıkacağınıza inanıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.