Bakanlık bitti dükkan gitti

EKONOMİ 26.12.2023 - 11:08, Güncelleme: 26.12.2023 - 11:08
 

Bakanlık bitti dükkan gitti

Hazine ve Maliye eski bakanı Nureddin Nebati’nin aile şirketi olan BG Store Mağazacılık A.Ş, Nebati Bakan olduğunda 11 şube açmıştı. Bakanlığın gitmesinden sonra şirketin İstanbul’daki 3 şubesinin kepenklerini indirdiği ortaya çıktı.

haberimizvar.net- Birgün’den Mustafa Bildircin’in haberine göre, AKP hükümetinin 6. Hazine ve Maliye Bakanı olan Nebati, liranın durdurulamaz değer kaybının yaşandığı dönemde uygulanan yanlış ekonomi politikasını savunmuş ve Türk ekonomisinin gidişatını gözlerindeki ışıltı ile açıklamaya çalışmıştı. Katıldığı bir yayında Türk ekonomisinin geleceği nokta hakkında 6 ay sonrası için heyecanlandığını belirtmiş, bu sözleri gündem olmuştu. Göreve geldikten sonra 4 ay içinde aile şirketinin mağazası olan BG Store 11 yeni şube açmış, Türk vatandaşlarının cebi boşalmış, Nebati’nin aile şirketi ise bir anda değerine değer katmıştı. Mağazanın kayıtlarına göre, şirketin İstanbul’daki 3 mağazası 6 Eylül’de Maltepe, Hilltown’da 17 Ekim ve Nevmekan’da 14 Kasım tarihlerinde kapandı. Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da faaliyetlerine devam eden BG Store, Rusya, Kuzey Irak, Dubai, İngiltere, Gürcistan ve Suudi Arabistan’da 13 şubesi bulunuyor
Hazine ve Maliye eski bakanı Nureddin Nebati’nin aile şirketi olan BG Store Mağazacılık A.Ş, Nebati Bakan olduğunda 11 şube açmıştı. Bakanlığın gitmesinden sonra şirketin İstanbul’daki 3 şubesinin kepenklerini indirdiği ortaya çıktı.

haberimizvar.net- Birgün’den Mustafa Bildircin’in haberine göre, AKP hükümetinin 6. Hazine ve Maliye Bakanı olan Nebati, liranın durdurulamaz değer kaybının yaşandığı dönemde uygulanan yanlış ekonomi politikasını savunmuş ve Türk ekonomisinin gidişatını gözlerindeki ışıltı ile açıklamaya çalışmıştı.

Katıldığı bir yayında Türk ekonomisinin geleceği nokta hakkında 6 ay sonrası için heyecanlandığını belirtmiş, bu sözleri gündem olmuştu.

Göreve geldikten sonra 4 ay içinde aile şirketinin mağazası olan BG Store 11 yeni şube açmış, Türk vatandaşlarının cebi boşalmış, Nebati’nin aile şirketi ise bir anda değerine değer katmıştı.

Mağazanın kayıtlarına göre, şirketin İstanbul’daki 3 mağazası 6 Eylül’de Maltepe, Hilltown’da 17 Ekim ve Nevmekan’da 14 Kasım tarihlerinde kapandı.

Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da faaliyetlerine devam eden BG Store, Rusya, Kuzey Irak, Dubai, İngiltere, Gürcistan ve Suudi Arabistan’da 13 şubesi bulunuyor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.