Baraner’e yeni görev

GÜNDEM 11.02.2022 - 11:14, Güncelleme: 11.02.2022 - 11:14
 

Baraner’e yeni görev

Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Baraner, Ankara Genel Merkez Danışma Kurulu Üyeliğine Atandı. Baraner almış olduğu yeni görevle Antalya İl Başkanlığı görevinden de istifa etti.

haberimizvar.net- Baraner yeni görev ve istifası için şu ifadelerde bulundu: “Değeri arkadaşlar, Ankara Genel Merkez Danışma Kurulu Üyeliğine atandığım içim Memleket Partisi İl Başkanlığından istifa etmiş bulunuyorum.Son bir yıldır Memleket Partisi’nin çok hızlı gerçekleşen kuruluşu için özverili takdire şayan çaba gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim.  Ülkemizin geçtiği bu çok zor süreçte daha faydalı olabileceğimi düşündüğüm danışma kurulu üyeliğinde,  özellikle AB ilişkilerinin geliştirilmesi ve turizm sektörünün yeşil aydınlanma ışığı altında daha verimli, paylaşımcı ve katılımcı bir çizgide oluşması için her zamanki gibi elimden gelen her şeyi yapacağım”
Memleket Partisi İl Başkanı Hüseyin Baraner, Ankara Genel Merkez Danışma Kurulu Üyeliğine Atandı. Baraner almış olduğu yeni görevle Antalya İl Başkanlığı görevinden de istifa etti.

haberimizvar.net- Baraner yeni görev ve istifası için şu ifadelerde bulundu: “Değeri arkadaşlar, Ankara Genel Merkez Danışma Kurulu Üyeliğine atandığım içim Memleket Partisi İl Başkanlığından istifa etmiş bulunuyorum.Son bir yıldır Memleket Partisi’nin çok hızlı gerçekleşen kuruluşu için özverili takdire şayan çaba gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ederim. 

Ülkemizin geçtiği bu çok zor süreçte daha faydalı olabileceğimi düşündüğüm danışma kurulu üyeliğinde,  özellikle AB ilişkilerinin geliştirilmesi ve turizm sektörünün yeşil aydınlanma ışığı altında daha verimli, paylaşımcı ve katılımcı bir çizgide oluşması için her zamanki gibi elimden gelen her şeyi yapacağım”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.