Başaran’dan hodri meydan

GÜNDEM 09.07.2021 - 11:02, Güncelleme: 09.07.2021 - 11:02
 

Başaran’dan hodri meydan

Hakkında çıkan haberlere cevap veren İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Hodri meydan” dedi

haberimizvar.net- İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, aleyhinde çıkan haberlere cevap verdi. Yazılı açıklama yapan Başaran, “Bazı basın kuruluşlarının teyitsiz ve art niyetli yaptığı haberler doğrultusunda kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğine karşı kamuoyuna açıklama yapma gereği gördüm. AKP’nin havuz medyasında, Elmalı Akçay’da yaptığımız esnaf ziyaretinde konuşan çiftçi kardeşimiz hakkında bilgiler ve fotoğraflar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu bir tiyatro değil, üzücü de olsa ülkemizin bir gerçeğidir. Bu, AKP zihniyetinin ‘çamur at izi kalsın’ zihniyetinden başka bir şey değildir! Bu olay karşısında; Bu davet bizim! Gelin, bu haberleri yapan tüm gazeteci arkadaşlarımızla birlikte Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar karış karış birlikte gezelim. Milletimizin derdini bir de onlardan dinleyelim. Halkımızın nasıl bir yoklukla karşı karşıya olduğunu görmek istemeyen herkese Anadolu'nun halini gösterelim. Biz İyi Parti olarak, çiftçilerimize ‘ananı da al git’ diyenlerden olmadık, ‘açım’ diyen vatandaşa ‘al keyif çayı iç’ demedik. Dün nasıl Türk Milleti’nin yanında yer aldıysak, bundan sonra da yerimizi asla değiştirmeyeceğiz. AKP iktidarının halkımızı düşürdüğü bu darboğazdan kurtarmaya ant içen bizler sözümüzün arkasındayız.  Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener önderliğinde bu zulme son vereceğiz”
Hakkında çıkan haberlere cevap veren İyi Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, “Hodri meydan” dedi

haberimizvar.net-  İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Başaran, aleyhinde çıkan haberlere cevap verdi. Yazılı açıklama yapan Başaran, “Bazı basın kuruluşlarının teyitsiz ve art niyetli yaptığı haberler doğrultusunda kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğine karşı kamuoyuna açıklama yapma gereği gördüm. AKP’nin havuz medyasında, Elmalı Akçay’da yaptığımız esnaf ziyaretinde konuşan çiftçi kardeşimiz hakkında bilgiler ve fotoğraflar gerçeği yansıtmamaktadır. Bu bir tiyatro değil, üzücü de olsa ülkemizin bir gerçeğidir. Bu, AKP zihniyetinin ‘çamur at izi kalsın’ zihniyetinden başka bir şey değildir! Bu olay karşısında; Bu davet bizim! Gelin, bu haberleri yapan tüm gazeteci arkadaşlarımızla birlikte Kaş'tan Gazipaşa'ya kadar karış karış birlikte gezelim. Milletimizin derdini bir de onlardan dinleyelim. Halkımızın nasıl bir yoklukla karşı karşıya olduğunu görmek istemeyen herkese Anadolu'nun halini gösterelim. Biz İyi Parti olarak, çiftçilerimize ‘ananı da al git’ diyenlerden olmadık, ‘açım’ diyen vatandaşa ‘al keyif çayı iç’ demedik. Dün nasıl Türk Milleti’nin yanında yer aldıysak, bundan sonra da yerimizi asla değiştirmeyeceğiz. AKP iktidarının halkımızı düşürdüğü bu darboğazdan kurtarmaya ant içen bizler sözümüzün arkasındayız.  Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener önderliğinde bu zulme son vereceğiz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.