Başkan Çandır'dan Ramazan Bayramı mesajı

EKONOMİ 11.05.2021 - 19:28, Güncelleme: 12.05.2021 - 09:57
 

Başkan Çandır'dan Ramazan Bayramı mesajı

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

haberimivar.net- Çandır, mesajında şunları kaydetti: “Bağrında onlarca medeniyeti barındırmış, her birinden aldığı kültürü yoğurarak kadim kültürü oluşturmuş Anadolumuz, bayramlarını hangi ırktan, dinden, gelenekten olursa olsun birlikte kutlamayı başarmış müthiş bir coğrafyadır. Umudun, sevginin, barışın hoşgörünün, kucaklaşmanın günü olan bayramlarımız, nefreti reddeder, umudu yeşertir. Umudumuzun çoğaldığı bir bayram olsun. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramımızı evlerimizde kutlayacağız. Ancak sevdiklerimize bir telefon kadar yakınız. Maneviyata ihtiyaç duyduğumuz bu özel günde sevdiklerimizi yalnız bırakmayalım. Birbirimizi kucaklayacağımız nice bayramlar dileğiyle Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum."
Antalya Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

haberimivar.net- Çandır, mesajında şunları kaydetti: “Bağrında onlarca medeniyeti barındırmış, her birinden aldığı kültürü yoğurarak kadim kültürü oluşturmuş Anadolumuz, bayramlarını hangi ırktan, dinden, gelenekten olursa olsun birlikte kutlamayı başarmış müthiş bir coğrafyadır. Umudun, sevginin, barışın hoşgörünün, kucaklaşmanın günü olan bayramlarımız, nefreti reddeder, umudu yeşertir. Umudumuzun çoğaldığı bir bayram olsun.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da koronavirüs salgını nedeniyle Ramazan Bayramımızı evlerimizde kutlayacağız. Ancak sevdiklerimize bir telefon kadar yakınız. Maneviyata ihtiyaç duyduğumuz bu özel günde sevdiklerimizi yalnız bırakmayalım. Birbirimizi kucaklayacağımız nice bayramlar dileğiyle Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutluyorum."

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.