Başkan Kocakaya, esnaf odasını ziyaret etti

YEREL 15.02.2022 - 13:43, Güncelleme: 15.02.2022 - 13:43
 

Başkan Kocakaya, esnaf odasını ziyaret etti

Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, beraberinde heyetle Demre Esnaf Odası Başkanlığı'na ikinci kez seçilen Mahmut Perçin ve yönetimini ziyaret etti.

haberimizvar.net- Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın, Demre Esnaf Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Mahmut Perçin ile yönetim kurulu üyelierini ziyaretine CHP Demre İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, İYİ Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Antalya Büyükşehir ve Demre Belediye Meclisi Üyesi Recep Karatop, Demre Belediye Meclisi üyeleri Halil İbrahim Kayak ve Muhammet Tural da katıldı.   Ziyarette Başkan Kocakaya, Perçin ve yönetimini kutladı. Sivil topllum kuruluşlarının önemini anlatan Başkan Kocakaya, "Esnafımız toplumun temel taşı, omurgasıdır. Bu nedenle belediye olarak esnaf odamızla çalışmaya, işbirliğine devam edeceğiz. Bunu pandemi sürecinde göstermeye çalıştık. Belediyemizin kiracısı olan esnaftan 6 ay süre ile kira almadık. Zor durumda olan esnafımıza ayni ve nakti yardımda bulunduk. İş yerlerinin dezekfektanını düzenli ve ücretsiz yaptık. Bundan sonra da esnafımızın yanında olmaya çalışacağız" diye konuştu.   Perçin de ziyaret dolayısıyla Başkan Kocakaya'ya teşekkür etti.
Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya, beraberinde heyetle Demre Esnaf Odası Başkanlığı'na ikinci kez seçilen Mahmut Perçin ve yönetimini ziyaret etti.

haberimizvar.net- Demre Belediye Başkanı Okan Kocakaya'nın, Demre Esnaf Odası Başkanlığı'na yeniden seçilen Mahmut Perçin ile yönetim kurulu üyelierini ziyaretine CHP Demre İlçe Başkanı Mete Hakan Caner, İYİ Parti Demre İlçe Başkanı Hüseyin Erol, Antalya Büyükşehir ve Demre Belediye Meclisi Üyesi Recep Karatop, Demre Belediye Meclisi üyeleri Halil İbrahim Kayak ve Muhammet Tural da katıldı.

 

Ziyarette Başkan Kocakaya, Perçin ve yönetimini kutladı. Sivil topllum kuruluşlarının önemini anlatan Başkan Kocakaya, "Esnafımız toplumun temel taşı, omurgasıdır. Bu nedenle belediye olarak esnaf odamızla çalışmaya, işbirliğine devam edeceğiz. Bunu pandemi sürecinde göstermeye çalıştık. Belediyemizin kiracısı olan esnaftan 6 ay süre ile kira almadık. Zor durumda olan esnafımıza ayni ve nakti yardımda bulunduk. İş yerlerinin dezekfektanını düzenli ve ücretsiz yaptık. Bundan sonra da esnafımızın yanında olmaya çalışacağız" diye konuştu.

 

Perçin de ziyaret dolayısıyla Başkan Kocakaya'ya teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.