Başkan Kurnaz, vatandaşlara iftarlık su dağıttı

GÜNDEM 13.05.2020 - 13:47, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:05
 

Başkan Kurnaz, vatandaşlara iftarlık su dağıttı

CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, iftara yetişemeyen sürücü ve yolculara oruçlarını açmaları için su dağıttı.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Kepez İlçesi'nde trafiğin yoğun olduğu yerlerde iftara yetişemeyen sürücü ve yolculara oruçlarını açmaları için iftarlık su dağıttı.  KEPEZLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ  Ramazan Ayı'nın paylaşma ve bereket ayı olduğunu söyleyen Başkan Kurnaz, "İş yoğunluğundan iftara yetişemeyen Kepezli hemşehrilerimize iftarlık su dağıttık. Bizim tek hedefimiz Kepezli hemşehrilerimize güzel hizmet üretmek. CHP Kepez İlçe örgütü olarak her zaman Kepezli vatandaşlarımızın yanında olacağız ve çalışmalarımızı da bu yönde sürdüreceğiz. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.
CHP Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, iftara yetişemeyen sürücü ve yolculara oruçlarını açmaları için su dağıttı.

haberimizvar.net-Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Önder Kurnaz, Kepez İlçesi'nde trafiğin yoğun olduğu yerlerde iftara yetişemeyen sürücü ve yolculara oruçlarını açmaları için iftarlık su dağıttı. 

KEPEZLİ HEMŞEHRİLERİMİZİN YANINDAYIZ 

Ramazan Ayı'nın paylaşma ve bereket ayı olduğunu söyleyen Başkan Kurnaz, "İş yoğunluğundan iftara yetişemeyen Kepezli hemşehrilerimize iftarlık su dağıttık. Bizim tek hedefimiz Kepezli hemşehrilerimize güzel hizmet üretmek. CHP Kepez İlçe örgütü olarak her zaman Kepezli vatandaşlarımızın yanında olacağız ve çalışmalarımızı da bu yönde sürdüreceğiz. Herkese hayırlı Ramazanlar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.