Başkan'a 'Barbaros' tehdidi !..

GÜNDEM 15.09.2022 - 08:48, Güncelleme: 15.09.2022 - 08:48
 

Başkan'a 'Barbaros' tehdidi !..

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kentin hafızası konumundaki Barbaros Çay Bahçesi'ni düzenleyerek halka kazandırma projesi nedeniyle kendisine, ailesine ve çalışma arkadaşlarına yönelik çok sayıda tehdit aldıklarını söyledi. İlhami Kaplan'ın başkanlığını üstlendiği Konyaaltı Sanayici İş İnsanları Derneği'nin(KONYSİAD) Su Otel'deki yeni dönem ilk toplantısında konuşan Böcek, Antalya'ya metronun da müjdesi verdi..

Konyaaltı'na raylı sistem geliyor 19 ilçesi ve 913 mahallesi, 640 kilometre sahili bulunan Antalya'ya eşit hizmet götürmek çabası içinde olduklarını vurgulayan Başkan Böcek, Raylı Sistem 4. Etap Projesi'nin çalışımalarının son aşamaya geldiğini belirterek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in de katkıları ile  Sarısu'dan Varsak'a gidecek olan 16 kilometrelik hafif raylı sistemle kentin ulaşımını önemli ölçüde rahatlatmayı amaçladıklarını söyledi.  Böcek, Kundu'ya kadar gidecek olan 12 kilometrelik Raylı Sistem 5. Etap Projesi'nin ihale hazırlıklarını tamamlandığını da sözlerine ekledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 5 büfenin yer alacağı Konyaaltı Sahili 2.Etap projesinin startını da verme aşamasına geldiklerini bildirdi. Boğaçayı'ndan ayda 500 ton bitki topluyoruz Böcek, Antalya kamuouyunun, yerel basının, bilim adamlarının, meslek odalarının karşı çıkmasına rağmen AKP'li eski yönetim tarafından uygulanan Boğaçayı Projesi'nin gerek çevresel, gerekse ekonomik olarak büyük sıkıntılar yarattığını vurguladı. Boğaçayı'ndan ayda çevreye kötü kokular da yayan 500 ton sucul bitki topladıklarını bildiren Böcek, eski yönetimce 1 milyar lira harcama ile gerçekleştirilen Konyaaltı Sahili Projesi'nin  belediye kasasına 20 milyon gibi önemli bir yük getirdiği gibi, 350 belediye görevlisinin burada çalıştığını söyledi. Başkan Böcek, AKP'li eski yönetiminin Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni giderayak 298 milyon Avro borçlandırdığını bealirterek, " hem borçları ödüyor, hem de Antalya'ya hizmet üretmeye çabalıyoruz" şeklinde konuştu. Böcek, 40 metre yeraltından yapımı planlanan metronun da  müjdesi verdi.. Deprem Master Planı 2025'te bitecek Başkan Böcek, Antalya'nın 2025'te tamamlanması hedeflenen Deprem Master Planı'na sahip 3. Büyükşehir Belediyesi'ni unvanını alacak çalışmaların devam söyledi. AKP'li eski yönetimce TÜRGEV'e verilen öğrenci yurdunun iadesi için yazışmaların son aşamada olduğunu ifade eden Başkan Böcek, Karsu'yu satın aldıkları içme suyunun yakında ANTSU olarak dağıtımının yapılacağını bildirdi. Çok zor koşullarda hizmet üretmeye çalıştıklarını sözlerine ekleyen Başkan Böcek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin aylık elektrik enerjisi gideri 145 milyon liranın üstüne çıktı" şeklinde konuştu. Böcek, "İkinci Hayat, Hizmet ve İhanet" adını vereceği ikinci kitabını yazmaya başladığını da ifade etti.  
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, kentin hafızası konumundaki Barbaros Çay Bahçesi'ni düzenleyerek halka kazandırma projesi nedeniyle kendisine, ailesine ve çalışma arkadaşlarına yönelik çok sayıda tehdit aldıklarını söyledi. İlhami Kaplan'ın başkanlığını üstlendiği Konyaaltı Sanayici İş İnsanları Derneği'nin(KONYSİAD) Su Otel'deki yeni dönem ilk toplantısında konuşan Böcek, Antalya'ya metronun da müjdesi verdi..

Konyaaltı'na raylı sistem geliyor

19 ilçesi ve 913 mahallesi, 640 kilometre sahili bulunan Antalya'ya eşit hizmet götürmek çabası içinde olduklarını vurgulayan Başkan Böcek, Raylı Sistem 4. Etap Projesi'nin çalışımalarının son aşamaya geldiğini belirterek, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen'in de katkıları ile  Sarısu'dan Varsak'a gidecek olan 16 kilometrelik hafif raylı sistemle kentin ulaşımını önemli ölçüde rahatlatmayı amaçladıklarını söyledi.  Böcek, Kundu'ya kadar gidecek olan 12 kilometrelik Raylı Sistem 5. Etap Projesi'nin ihale hazırlıklarını tamamlandığını da sözlerine ekledi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 5 büfenin yer alacağı Konyaaltı Sahili 2.Etap projesinin startını da verme aşamasına geldiklerini bildirdi.

Boğaçayı'ndan ayda 500 ton bitki topluyoruz

Böcek, Antalya kamuouyunun, yerel basının, bilim adamlarının, meslek odalarının karşı çıkmasına rağmen AKP'li eski yönetim tarafından uygulanan Boğaçayı Projesi'nin gerek çevresel, gerekse ekonomik olarak büyük sıkıntılar yarattığını vurguladı. Boğaçayı'ndan ayda çevreye kötü kokular da yayan 500 ton sucul bitki topladıklarını bildiren Böcek, eski yönetimce 1 milyar lira harcama ile gerçekleştirilen Konyaaltı Sahili Projesi'nin  belediye kasasına 20 milyon gibi önemli bir yük getirdiği gibi, 350 belediye görevlisinin burada çalıştığını söyledi. Başkan Böcek, AKP'li eski yönetiminin Antalya Büyükşehir Belediyesi'ni giderayak 298 milyon Avro borçlandırdığını bealirterek, " hem borçları ödüyor, hem de Antalya'ya hizmet üretmeye çabalıyoruz" şeklinde konuştu. Böcek, 40 metre yeraltından yapımı planlanan metronun da  müjdesi verdi..

Deprem Master Planı 2025'te bitecek

Başkan Böcek, Antalya'nın 2025'te tamamlanması hedeflenen Deprem Master Planı'na sahip 3. Büyükşehir Belediyesi'ni unvanını alacak çalışmaların devam söyledi. AKP'li eski yönetimce TÜRGEV'e verilen öğrenci yurdunun iadesi için yazışmaların son aşamada olduğunu ifade eden Başkan Böcek, Karsu'yu satın aldıkları içme suyunun yakında ANTSU olarak dağıtımının yapılacağını bildirdi. Çok zor koşullarda hizmet üretmeye çalıştıklarını sözlerine ekleyen Başkan Böcek, "Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin aylık elektrik enerjisi gideri 145 milyon liranın üstüne çıktı" şeklinde konuştu. Böcek, "İkinci Hayat, Hizmet ve İhanet" adını vereceği ikinci kitabını yazmaya başladığını da ifade etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.