Başvuru süresi uzatıldı

EKONOMİ 24.06.2021 - 11:18, Güncelleme: 24.06.2021 - 11:18
 

Başvuru süresi uzatıldı

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnafa hibe desteğinde başvuru süresinin 1 Temmuz'a kadar uzatıldığını açıkladı.

haberimizvar.net-  Esnafa hibe desteğinde başvuru süresi 23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 23.59'da sona ermişti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, gelen talepler üzerine bu sürenin 1 Temmuz'a kadar uzatıldığ ını duyurdu. Bakan Muş, Twitter'dan yaptığı açıklamada ''Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin TL'lik hibe desteğinin son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 23.59’a kadar uzattık'' dedi.
Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnafa hibe desteğinde başvuru süresinin 1 Temmuz'a kadar uzatıldığını açıkladı.

haberimizvar.net-  Esnafa hibe desteğinde başvuru süresi 23 Haziran 2021 Çarşamba günü saat 23.59'da sona ermişti.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, gelen talepler üzerine bu sürenin 1 Temmuz'a kadar uzatıldığ ını duyurdu.

Bakan Muş, Twitter'dan yaptığı açıklamada '' Esnaf ve sanatkarlarımız ile gerçek kişi tacirlerimize verilen 3 bin ve 5 bin TL'lik hibe desteğinin son başvuru tarihini gelen talepler üzerine 1 Temmuz 2021 Perşembe saat 23.59’a kadar uzattık'' dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.