Baygeldi'den Antalya çağrısı

SİYASET 21.10.2022 - 12:58, Güncelleme: 21.10.2022 - 12:58
 

Baygeldi'den Antalya çağrısı

Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Baygeldi, turizm sezonunun uzaması sonrası yerli ve yabancı turistlere 'Antalya'ya gelin' çağrısı yaptı

Haberimizvar - Geçtiğimiz ay üniversite öğrencilerinin barınma sorununu gündeme taşıyan Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Baygeldi, yerli ve yabancılara 'Antalya'ya gelin' çağrısı yaptı. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde olması ve turizm sezonunun uzaması nedeniyle böyle bir çağrıda bulunduğunu belirten Baygeldi, "Antalya gerçekten bir cennet. Turizm sezonunun uzaması turizm sektörünün yüzünü güldürdü" dedi. TURİZM EMEKÇİLERİ ADINA SEVİNDİM Sezonun uzamasıyla yüz binlerce turizm emekçisinin şimdilik işten çıkarılma korkusu yaşamadığını belirten Baygeldi, "Keşke geçimimiz başkalarının mutluluğuna bağlı olmasa. Fakat sanayi, tarım, sağlık, eğitim gibi birçok alanda yapılan yanlışlar turizm sektöründe d yapılıyor. Turizm sezonunun uzamasına turizm emekçileri adına sevindim" dedi. Baygeldi, gençlik kolları olarak çalışmalarına son sürat devam ettiklerini sözlerine ekledi.
Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Baygeldi, turizm sezonunun uzaması sonrası yerli ve yabancı turistlere 'Antalya'ya gelin' çağrısı yaptı

Haberimizvar - Geçtiğimiz ay üniversite öğrencilerinin barınma sorununu gündeme taşıyan Gelecek Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Halil Baygeldi, yerli ve yabancılara 'Antalya'ya gelin' çağrısı yaptı. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde olması ve turizm sezonunun uzaması nedeniyle böyle bir çağrıda bulunduğunu belirten Baygeldi, "Antalya gerçekten bir cennet. Turizm sezonunun uzaması turizm sektörünün yüzünü güldürdü" dedi.

TURİZM EMEKÇİLERİ ADINA SEVİNDİM

Sezonun uzamasıyla yüz binlerce turizm emekçisinin şimdilik işten çıkarılma korkusu yaşamadığını belirten Baygeldi, "Keşke geçimimiz başkalarının mutluluğuna bağlı olmasa. Fakat sanayi, tarım, sağlık, eğitim gibi birçok alanda yapılan yanlışlar turizm sektöründe d yapılıyor. Turizm sezonunun uzamasına turizm emekçileri adına sevindim" dedi. Baygeldi, gençlik kolları olarak çalışmalarına son sürat devam ettiklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.