Bekle bizi Almanya 1-1

SPOR 22.11.2023 - 00:47, Güncelleme: 22.11.2023 - 00:47
 

Bekle bizi Almanya 1-1

A Milli Takım Galler ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak grup birincisi olarak Almanya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantiledi. Milli Takımın golünü penaltıdan Yusuf Yazıcı attı.

haberimizvar.net- Ay-yıldızlılar bu sonucun ardından grubunu lider olarak tamamlamayı başardı. Karşılaşmada gol perdesini 7. dakikada Galler'den Williams açtı. Bu golle ilk yarı 1-0'lık skorla Galler'in üstünlüğü ile sona erdi. Mücadelenin 2. yarısında 70. dakikada Yusuf Yazıcı penaltıdan ağları havalandırdı ve skoru 1-1'e getiren golü kaydetti. A Milli Takım bu maçın ardından 17 puanla EURO 2024'e lider olarak gitmeyi başardı. BİR İLKİ BAŞARDILAR! Vincenzo Montella önderliğindeki Ay-yıldızlılar ilk defa Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde grubunu lider tamamlayarak turnuvaya gitmeyi başardı.
A Milli Takım Galler ile deplasmanda 1-1 berabere kalarak grup birincisi olarak Almanya'da yapılacak Avrupa Şampiyonası'na katılmayı garantiledi. Milli Takımın golünü penaltıdan Yusuf Yazıcı attı.

haberimizvar.net- Ay-yıldızlılar bu sonucun ardından grubunu lider olarak tamamlamayı başardı.

Karşılaşmada gol perdesini 7. dakikada Galler'den Williams açtı.

Bu golle ilk yarı 1-0'lık skorla Galler'in üstünlüğü ile sona erdi.

Mücadelenin 2. yarısında 70. dakikada Yusuf Yazıcı penaltıdan ağları havalandırdı ve skoru 1-1'e getiren golü kaydetti.

A Milli Takım bu maçın ardından 17 puanla EURO 2024'e lider olarak gitmeyi başardı.

BİR İLKİ BAŞARDILAR!

Vincenzo Montella önderliğindeki Ay-yıldızlılar ilk defa Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde grubunu lider tamamlayarak turnuvaya gitmeyi başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.