‘Ben gayrimüslim miyim?’

GÜNDEM 17.09.2019 - 12:17, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Ben gayrimüslim miyim?’

Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 31. Altın Kiraz Yalı Güreşleri için Spor Toto’dan alınan 130 bin liralık hibeye ‘haram’ diyenlere tepki gösterdi. Başkan İşlek, “O zaman geçmiş dönemde yapılan güreşler ve belediye harcamalarını kuruşu kuruşuna açıklayın. Sizin yaptıklarınız Müslümanlık da ben gayrimüslim miyim?” dedi

haberimizvar.net Korkuteli Belediye Başkan Ömer İşlek, bu yıl 31’incisi düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Güreşleri için, Spor Toto’dan 130 bin TL hibe alındığı açıklamış, alınan bu hibenin güreşlere çok katkısı olacağını söylemişti. 31’inci Altın Kiraz yağlı Güreşleri’nin yapılmasının ardından ise güreşler için harcanan bütün paraların tek tek açıklamasını yapmıştı. Alınan ve verilen bütün paraların imza ve makbuz karşılığında yapıldığını belirten Başkan İşlek’e, ‘hibe’ tepkisi geldiği öğrenildi. ÖDENEK SPOR BAKANLIĞI’NDAN Güreşlerin yapılmasının ardından Başkan İşlek’e, Spor Toto’dan alınan hibenin ‘haram ve günah’ olduğu tepkileri yapıldığı iddia edildi. Tepkiler üzerine Spor-Toto'dan güreşlere gelen katkı ile ilgili açıklama yapan Başkan İşlek, “Güreşlerden 1,5- 2 ay önce, Kaymakam Bey’le beraber Spor Bakanlığı'na gittik. Güreşlerimizle ilgili Spor Bakanlığı'ndan bir talepte bulunduk. Spor Bakanımızın ağzından çıkan bir talimat var, Spor Toto’dan Korkuteli'ne 130 bin TL gönderilmesi ile ilgili. Aslında ödenek Spor Bakanlığı’ndan ama paranın çıktığı yer Spor Toto. Ben Spor Toto’dan olan o parayı kabul etmemiş olsam, o zaman daha sonra Spor Bakanlığı'ndan bir şey isteyemem” dedi. FAİZE YATAN PARALAR NE OLACAK? Başkan İşlek,  Spor Toto’dan alınan hibeye ‘haram’ diyerek tepki gösteren kişilere, “Madem bu kadar hassastınız neden 1995-1996 yıllarında Spor Toto’yu kaldırmamışlar?” diye soru sordu. Açıklamasına devam eden Başkan İşlek, “Oradan bakarsak, meclis üyesi olarak aldığımız huzur hakları, öğretmenin, emniyetin, kaymakamın aldığı paraların hepsi haram paralar. Ben belediye başkanı olarak kasada 10 TL para olsa, o gün faize yatırmak zorundayım. Bankaya yatırmazsam suç işlemiş oluyorum. Ayrıca bir önceki dönem, ‘Peygamberin sünneti’ denilen güreşlerde, siyaset yaptığınız arkadaşlarınız 480 bin liraya konser yaptılar.  Yazık, günah değil mi?” diyerek tepki gösterdi. YAPTIKLARINIZ MÜSLÜMANLIĞA SIĞIYOR MU? Geçmişte yapılan güreşlerin hepsinin açıklanmasını isteyen Başkan İşlek, “Kuruşu kuruşuna açıklasınlar. Kimden ne almışlar, nereye ne verilmiş? 480 bin lira konser yapacaksınız, ‘Peygamber sünnetinde’ keyifli keyifli sahneden etrafa bakacaksınız. Oradaki arkadaşların Müslüman, ben gayrimüslim! Yok, öyle bir dünya! 480 bin liraya kaç tane köyün işi çıkardı! Uzunoluk Mahallesi’nin asfaltını yapsaydın. Beni boş ver, sen kendi dönemin ile ilgili varsa bir sıkıntı, onları açıkla. Benim bir resmimi bir billboardda, tabelada gördünüz mü? Ama geçmiş dönem 284 bin lira reklam panosu konmuş köylere. Size göre bu Müslümanlığa sığıyor. Zaten yapman gereken yolları yaptığın için boy boy fotoğraf koyacaksın, 284 bin lira reklam yapacaksın, son 4 ay boyunca 83 milyar liralık çiçek göndereceksin, o zaman siz Müslümansınız!  Ömer İşlek, sabah 6, gece 1 çalışacak. Çoluğunu, çocuğunu bırakıp memleket için çalışacak ama gayrimüslim olacak!” dedi.
Korkuteli Belediye Başkanı Ömer İşlek, 31. Altın Kiraz Yalı Güreşleri için Spor Toto’dan alınan 130 bin liralık hibeye ‘haram’ diyenlere tepki gösterdi. Başkan İşlek, “O zaman geçmiş dönemde yapılan güreşler ve belediye harcamalarını kuruşu kuruşuna açıklayın. Sizin yaptıklarınız Müslümanlık da ben gayrimüslim miyim?” dedi

haberimizvar.net Korkuteli Belediye Başkan Ömer İşlek, bu yıl 31’incisi düzenlenen Altın Kiraz Yağlı Güreşleri için, Spor Toto’dan 130 bin TL hibe alındığı açıklamış, alınan bu hibenin güreşlere çok katkısı olacağını söylemişti. 31’inci Altın Kiraz yağlı Güreşleri’nin yapılmasının ardından ise güreşler için harcanan bütün paraların tek tek açıklamasını yapmıştı. Alınan ve verilen bütün paraların imza ve makbuz karşılığında yapıldığını belirten Başkan İşlek’e, ‘hibe’ tepkisi geldiği öğrenildi.

ÖDENEK SPOR BAKANLIĞI’NDAN

Güreşlerin yapılmasının ardından Başkan İşlek’e, Spor Toto’dan alınan hibenin ‘haram ve günah’ olduğu tepkileri yapıldığı iddia edildi. Tepkiler üzerine Spor-Toto'dan güreşlere gelen katkı ile ilgili açıklama yapan Başkan İşlek, “Güreşlerden 1,5- 2 ay önce, Kaymakam Bey’le beraber Spor Bakanlığı'na gittik. Güreşlerimizle ilgili Spor Bakanlığı'ndan bir talepte bulunduk. Spor Bakanımızın ağzından çıkan bir talimat var, Spor Toto’dan Korkuteli'ne 130 bin TL gönderilmesi ile ilgili. Aslında ödenek Spor Bakanlığı’ndan ama paranın çıktığı yer Spor Toto. Ben Spor Toto’dan olan o parayı kabul etmemiş olsam, o zaman daha sonra Spor Bakanlığı'ndan bir şey isteyemem” dedi.

FAİZE YATAN PARALAR NE OLACAK?

Başkan İşlek,  Spor Toto’dan alınan hibeye ‘haram’ diyerek tepki gösteren kişilere, “Madem bu kadar hassastınız neden 1995-1996 yıllarında Spor Toto’yu kaldırmamışlar?” diye soru sordu. Açıklamasına devam eden Başkan İşlek, “Oradan bakarsak, meclis üyesi olarak aldığımız huzur hakları, öğretmenin, emniyetin, kaymakamın aldığı paraların hepsi haram paralar. Ben belediye başkanı olarak kasada 10 TL para olsa, o gün faize yatırmak zorundayım. Bankaya yatırmazsam suç işlemiş oluyorum. Ayrıca bir önceki dönem, ‘Peygamberin sünneti’ denilen güreşlerde, siyaset yaptığınız arkadaşlarınız 480 bin liraya konser yaptılar.  Yazık, günah değil mi?” diyerek tepki gösterdi.

YAPTIKLARINIZ MÜSLÜMANLIĞA SIĞIYOR MU?

Geçmişte yapılan güreşlerin hepsinin açıklanmasını isteyen Başkan İşlek, “Kuruşu kuruşuna açıklasınlar. Kimden ne almışlar, nereye ne verilmiş? 480 bin lira konser yapacaksınız, ‘Peygamber sünnetinde’ keyifli keyifli sahneden etrafa bakacaksınız. Oradaki arkadaşların Müslüman, ben gayrimüslim! Yok, öyle bir dünya! 480 bin liraya kaç tane köyün işi çıkardı! Uzunoluk Mahallesi’nin asfaltını yapsaydın. Beni boş ver, sen kendi dönemin ile ilgili varsa bir sıkıntı, onları açıkla. Benim bir resmimi bir billboardda, tabelada gördünüz mü? Ama geçmiş dönem 284 bin lira reklam panosu konmuş köylere. Size göre bu Müslümanlığa sığıyor. Zaten yapman gereken yolları yaptığın için boy boy fotoğraf koyacaksın, 284 bin lira reklam yapacaksın, son 4 ay boyunca 83 milyar liralık çiçek göndereceksin, o zaman siz Müslümansınız!  Ömer İşlek, sabah 6, gece 1 çalışacak. Çoluğunu, çocuğunu bırakıp memleket için çalışacak ama gayrimüslim olacak!” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.