Bilal Erdoğan’a çağrı: Yurtlarımızı geri verin!

GÜNDEM 26.09.2019 - 18:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Bilal Erdoğan’a çağrı: Yurtlarımızı geri verin!

Bilal Erdoğan’ın, “Sırtımızı belediyelere ve devlete dayayarak iş yapma hastalığına yakalanmayalım” sözleri üzerine bir çağrı yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “İlk adımı Büyükşehir’in yurdunu geri vererek atabilirsiniz” dedi

haberimizvar.net AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Denizli’de katıldığı bir etkinlikte, “Sırtımızı belediyelere ve devlete dayayarak iş yapma hastalığına yakalanmayalım” şeklinde ‘komik’ bir açıklama yaptığını hatırlatan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “TÜRGEV’e verilen yurtları iade edin” teklifinde bulundu. Sosyal medya üzerinden Bilal Erdoğan’a çağrı yapan Şahin, “Bilal Erdoğan’ın, 17 yıldır iktidarda olan, 25 yıl boyunca İstanbul, Ankara gibi belediyeleri yöneten zihniyete yönelik olarak söylediğini düşündüğümüz bu sözler bizler de destekliyoruz” dedi. ‘İLK ADIMI YURDU İADE EDEREK ATIN’ Bilal Erdoğan’ın bu sözlerine istinaden kendisine çağrı yaptıklarını belirten Şahin, “Mustafa Akaydın’nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde, öğrencilerin barınma sorununu gidermek amacıyla inşa edilen, ancak Menderes Türel döneminde sözleşme ile TÜRGEV’e devredilen öğrenci yurdunun, amacına uygun şekilde işletilmesi için belediyeye devredilmesine destek vermesi. Sırtınızı belediyeye dayayarak iş yapmak istemiyorsanız, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sırtına binerek devraldığınız yurdu, Cumhuriyet değerlerimize bağlı gençlerin kullanımı için geri vererek ilk adımı atabilirsiniz” ifadelerini kullandı.
Bilal Erdoğan’ın, “Sırtımızı belediyelere ve devlete dayayarak iş yapma hastalığına yakalanmayalım” sözleri üzerine bir çağrı yapan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “İlk adımı Büyükşehir’in yurdunu geri vererek atabilirsiniz” dedi

haberimizvar.net AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın Denizli’de katıldığı bir etkinlikte, “Sırtımızı belediyelere ve devlete dayayarak iş yapma hastalığına yakalanmayalım” şeklinde ‘komik’ bir açıklama yaptığını hatırlatan CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Hasan Şahin, “TÜRGEV’e verilen yurtları iade edin” teklifinde bulundu. Sosyal medya üzerinden Bilal Erdoğan’a çağrı yapan Şahin, “Bilal Erdoğan’ın, 17 yıldır iktidarda olan, 25 yıl boyunca İstanbul, Ankara gibi belediyeleri yöneten zihniyete yönelik olarak söylediğini düşündüğümüz bu sözler bizler de destekliyoruz” dedi.

‘İLK ADIMI YURDU İADE EDEREK ATIN’

Bilal Erdoğan’ın bu sözlerine istinaden kendisine çağrı yaptıklarını belirten Şahin, “Mustafa Akaydın’nın Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde, öğrencilerin barınma sorununu gidermek amacıyla inşa edilen, ancak Menderes Türel döneminde sözleşme ile TÜRGEV’e devredilen öğrenci yurdunun, amacına uygun şekilde işletilmesi için belediyeye devredilmesine destek vermesi. Sırtınızı belediyeye dayayarak iş yapmak istemiyorsanız, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin sırtına binerek devraldığınız yurdu, Cumhuriyet değerlerimize bağlı gençlerin kullanımı için geri vererek ilk adımı atabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.