Bir saray da Kıbrıs’a yapılsın

SİYASET 19.07.2021 - 22:13, Güncelleme: 19.07.2021 - 22:13
 

Bir saray da Kıbrıs’a yapılsın

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kıbrıs’ta verdiği külliye müjdesine tepki gösteren CHP Sözcüsü Öztrak, “Millet porsiyonları küçültsün ki, bir saray da KKTC’ye yapılsın” dedi.

haberimizvar.net AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Meclisi’nde yaptığı konuşmada Kıbrıs’a külliye, parlamento ve millet bahçesi yapılacağını, söz konusu projelerin inşasına yakın zamanda başlanacağını ifade etti.   EMİNE ERDOĞAN HATIRLATMALI YANIT   Erdoğan’ın sözlerine birçok kesimden tepki geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı ‘Porsiyonlarımızı küçültelim’ çağrısına göndermede bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Millet porsiyonları küçültsün ki; bir saray da KKTC’ye yapılsın” dedi. 
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kıbrıs’ta verdiği külliye müjdesine tepki gösteren CHP Sözcüsü Öztrak, “Millet porsiyonları küçültsün ki, bir saray da KKTC’ye yapılsın” dedi.

haberimizvar.net

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Meclisi’nde yaptığı konuşmada Kıbrıs’a külliye, parlamento ve millet bahçesi yapılacağını, söz konusu projelerin inşasına yakın zamanda başlanacağını ifade etti.

 

EMİNE ERDOĞAN HATIRLATMALI YANIT

 

Erdoğan’ın sözlerine birçok kesimden tepki geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın geçtiğimiz haftalarda yaptığı ‘Porsiyonlarımızı küçültelim’ çağrısına göndermede bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Millet porsiyonları küçültsün ki; bir saray da KKTC’ye yapılsın” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.