BirGün ile Acarer’in yolları ayrıldı

GÜNDEM 01.10.2021 - 12:40, Güncelleme: 01.10.2021 - 12:40
 

BirGün ile Acarer’in yolları ayrıldı

Sedat Peker’in açıklamalarını yayınlayan gazeteci Erk Acarer, BirGün gazetesinden ayrıldı. Acarer, “Haberlerimi kamuoyu ile buluşturmaya devam edeceğim” dedi.

haberimizvar.net- BirGün gazetesi organize suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in mesajlarını kendi Twitter hesabından yayınlayan gazeteci Erk Acarer ile yolları ayırdı. Ayrılığın bugün internet haber sitelerinde yansımasının ardından bir açıklama yapan Acarer, “Özgürleşmek iyidir” dedi. ERK ACARER’DEN AYRILIK MESAJI Acarer’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Görsel medyaya, üzerinde çalıştığım kitap ve projelere daha fazla yoğunlaşacağım. Elbette yazılı olarak da haberlerimi kamuoyu ile buluşturmaya devam edeceğim. Nazımı, kahrımı çeken dostlarıma, yüreklendiren okuruma teşekkürü borç bilirim”. Acarer’in Sedat Peker mesajlarına aracılık etmesi gazetecilik etiği açısından tartışmalı bulunmuş, medya ombdusmanı Faruk Bildirici’nin konuya ilişkin değerlendirmesine tepki gösteren Peker daha sonra özür dilemişti. 
Sedat Peker’in açıklamalarını yayınlayan gazeteci Erk Acarer, BirGün gazetesinden ayrıldı. Acarer, “Haberlerimi kamuoyu ile buluşturmaya devam edeceğim” dedi.

haberimizvar.net-  BirGün gazetesi organize suç örgütü liderliğinden hakkında yakalama kararı bulunan Sedat Peker’in mesajlarını kendi Twitter hesabından yayınlayan gazeteci Erk Acarer ile yolları ayırdı. Ayrılığın bugün internet haber sitelerinde yansımasının ardından bir açıklama yapan Acarer, “Özgürleşmek iyidir” dedi.

ERK ACARER’DEN AYRILIK MESAJI

Acarer’in açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Görsel medyaya, üzerinde çalıştığım kitap ve projelere daha fazla yoğunlaşacağım. Elbette yazılı olarak da haberlerimi kamuoyu ile buluşturmaya devam edeceğim. Nazımı, kahrımı çeken dostlarıma, yüreklendiren okuruma teşekkürü borç bilirim”. Acarer’in Sedat Peker mesajlarına aracılık etmesi gazetecilik etiği açısından tartışmalı bulunmuş, medya ombdusmanı Faruk Bildirici’nin konuya ilişkin değerlendirmesine tepki gösteren Peker daha sonra özür dilemişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.