Birlikte izlediler

GÜNDEM (Web Sitesi) - Web Sitesi | 15.09.2019 - 14:25, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Birlikte izlediler

Antalyaspor-Kayserispor maçını iş adamı Mustafa Yılmaz ile Ak Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve CHP’li Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in birlikte izlemesi dikkat çekti.

Antalya’da Teknikel Mustafa olarak tanınan iş insanı Mustafa Yılmaz daha önce CHP’de yer alırken, Ak Parti’nin iktidar olmasıyla birlikte yönünü değiştirmesiyle tanınıyor. Ak Partili seçilmişlerle yakın ilişkiler kuran ve bir ayağı CHP’de diğer ayağı Ak Parti’de kent dengelerinde etkin görev alan Mustafa Yılmaz, Antalyaspor- Kayserispor maçında siyasi kulisleri doğrular nitelikte fotoğraf verdi. BİR YANINDA CHP, DİĞER YANINDA AKP Antalyaspor ile Kayserispor karşılaşmasını izlerken bir yanına Ak Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü diğer yanına da CHP’li Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i alan Yılmaz’ın samimi görüntüleri objektiflere yansıdı. İşlerin yerinde olduğu mesejını da içiren bu fotoğrafta Teknikel lakaplı Mustafa Yılmaz’ın kime daha yakın olduğu fotoğrafın ayrıntısında kendini gösterdi. Başkan Tütüncü’nün bir elini Mustafa Yılmaz’ın bacağına atması, dengelerin hangi yönde olduğunu ortaya koydu. Yüzlerde ki tebessüm ise, gelecek planlarında ‘işler yolunda’ mesajını verdi. 
Antalyaspor-Kayserispor maçını iş adamı Mustafa Yılmaz ile Ak Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve CHP’li Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'in birlikte izlemesi dikkat çekti.

Antalya’da Teknikel Mustafa olarak tanınan iş insanı Mustafa Yılmaz daha önce CHP’de yer alırken, Ak Parti’nin iktidar olmasıyla birlikte yönünü değiştirmesiyle tanınıyor. Ak Partili seçilmişlerle yakın ilişkiler kuran ve bir ayağı CHP’de diğer ayağı Ak Parti’de kent dengelerinde etkin görev alan Mustafa Yılmaz, Antalyaspor- Kayserispor maçında siyasi kulisleri doğrular nitelikte fotoğraf verdi.

BİR YANINDA CHP, DİĞER YANINDA AKP

Antalyaspor ile Kayserispor karşılaşmasını izlerken bir yanına Ak Partili Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü diğer yanına da CHP’li Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i alan Yılmaz’ın samimi görüntüleri objektiflere yansıdı. İşlerin yerinde olduğu mesejını da içiren bu fotoğrafta Teknikel lakaplı Mustafa Yılmaz’ın kime daha yakın olduğu fotoğrafın ayrıntısında kendini gösterdi. Başkan Tütüncü’nün bir elini Mustafa Yılmaz’ın bacağına atması, dengelerin hangi yönde olduğunu ortaya koydu. Yüzlerde ki tebessüm ise, gelecek planlarında ‘işler yolunda’ mesajını verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.