Böcek'i istiyorsanız 1'e basın istemiyorsanız 2'ye

YEREL 25.11.2023 - 16:47, Güncelleme: 27.11.2023 - 23:22
 

Böcek'i istiyorsanız 1'e basın istemiyorsanız 2'ye

Yerel seçim hareketliliğine anketler renk katmaya başladı. Bugün telefonları çalan Antalyalılar tek soruluk ankete yanıt verdi.

haberimizvar.net- Yerel seçim öncesi siyasi partiler adayını belirleme adına her il ve ilçede anket çalışması yaparken, belediye başkan adayları da kendileri adına araştırma yapıyor. İşte tam bu sebeple Antalyalılar’ın bugünlerde anket şirketleri tarafından telefonları çok çalmaya başladı. Bugün de 03127370158 nolu telefondan Antalya CHP üyeleri arandı. Otomatik tele sekreter ‘Antalya’da yerel seçimler anketimize katılmak ister misiniz?’ açıklamasının ardından tek bir soru yöneltti ‘Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek aday gösterilirse oy atarım derseniz 1, oy atmam derseniz 2’yi tuşlayın.' Antalyalılar bu soruya yanıt verirken, Başkan Böcek’in siyasi hayatının kaderini de belirlemiş oldu.
Yerel seçim hareketliliğine anketler renk katmaya başladı. Bugün telefonları çalan Antalyalılar tek soruluk ankete yanıt verdi.

haberimizvar.net- Yerel seçim öncesi siyasi partiler adayını belirleme adına her il ve ilçede anket çalışması yaparken, belediye başkan adayları da kendileri adına araştırma yapıyor. İşte tam bu sebeple Antalyalılar’ın bugünlerde anket şirketleri tarafından telefonları çok çalmaya başladı.

Bugün de 03127370158 nolu telefondan Antalya CHP üyeleri arandı. Otomatik tele sekreter ‘Antalya’da yerel seçimler anketimize katılmak ister misiniz?’ açıklamasının ardından tek bir soru yöneltti ‘ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek aday gösterilirse oy atarım derseniz 1, oy atmam derseniz 2’yi tuşlayın.'

Antalyalılar bu soruya yanıt verirken, Başkan Böcek’in siyasi hayatının kaderini de belirlemiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.