Boğaziçi eylemleri ev hapsi de tanımadı

GÜNDEM 11.02.2021 - 13:04, Güncelleme: 11.02.2021 - 13:04
 

Boğaziçi eylemleri ev hapsi de tanımadı

Boğaziçi eylemlerine katıldıkları gerekçesiyle ev hapsi cezası alan öğrenciler elektronik kelepçeleriyle protestolarını sürdürüyorlar.

haberimizvar.netMelih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasının ardından başlayan protestolara destek verdikleri gerekçesiyle çok sayıda kişi ev hapsi cezasına çarptırıldı. Eylemlerde, 11 öğrenci tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, çok sayıda kişi de gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınmalarının ardından haklarında ev hapsi cezası verilen çok sayıda gencin ayak bileğine elektronik kelepçe takıldı. Evlerinden dışarı çıkamayan öğrenciler de kelepçelerine sloganlar ve fotoğraflar yapıştırarak eylemlerini farkı bir boyuta taşıyor.  Gazeteci Can Ertuna da Twitter hesabından "Elektronik kelepçeler üzerinden de protestolar sürüyor" diyerek öğrencilerin fotoğraflarını paylaştı.
Boğaziçi eylemlerine katıldıkları gerekçesiyle ev hapsi cezası alan öğrenciler elektronik kelepçeleriyle protestolarını sürdürüyorlar.

haberimizvar.netMelih Bulu'nun Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanmasının ardından başlayan protestolara destek verdikleri gerekçesiyle çok sayıda kişi ev hapsi cezasına çarptırıldı.

Eylemlerde, 11 öğrenci tutuklanarak cezaevine gönderilmiş, çok sayıda kişi de gözaltına alınmıştı.

Gözaltına alınmalarının ardından haklarında ev hapsi cezası verilen çok sayıda gencin ayak bileğine elektronik kelepçe takıldı.

Evlerinden dışarı çıkamayan öğrenciler de kelepçelerine sloganlar ve fotoğraflar yapıştırarak eylemlerini farkı bir boyuta taşıyor. 

Gazeteci Can Ertuna da Twitter hesabından "Elektronik kelepçeler üzerinden de protestolar sürüyor" diyerek öğrencilerin fotoğraflarını paylaştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.