Böyle bir şey muz cumhuriyetinde olur

GÜNDEM 07.02.2020 - 15:42, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Böyle bir şey muz cumhuriyetinde olur

Gazeteci Ebru Küçükaydın hakkında Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptaliyle ilgili basın toplantısında soru sordu diye soruşturma açılmasına tepki gösteren CHP il başkan adayı Nusret Bayar, “Böyle bir şey ancak muz cumhuriyetinde olur” dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptaliyle ilgili düzenlediği basın toplantısında Alkoçlar firması ve eski belediye başkanı AKP’li Menderes Türel ile ilgili sorular soran gazeteci Ebru Küçükaydın hakkında soruşturma açılmasına bir tepki de CHP il başkan adayı Nusret Bayar’dan geldi. Böyle bir soruşturmanın kabul edilemez olduğunu söyleyen Bayar, “Bir gazeteciye soru sordu diye soruşturma açılması ancak muz cumhuriyetlerinde olur” dedi.  ‘KIZDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ’  Gazeteciliğin yargılanamayacağını vurgulayan Bayar, “Ebru Küçükaydın, kamuoyunda büyük tepki çeken Konyaaltı sahil ihalesi ile ilgili, halkı aydınlatmak adına soruşturmacı gazeteciliğin görevini yerine getirmiştir. AKP iktidarı istiyor ki; gazeteciler etliye sütlüye karışmasın, iktidarın yanlışları karşısında üç maymunu oynasın, Sayıştay raporları sonucu ortaya çıkan usulsüzlükleri kurcalamasın, ihaleye fesat mı karışmış gitsin işine baksın! İşte tek adam rejiminin arzuladığı basın... İşte Ebru Küçükaydın gibi isimler, iktidarı rahatsız ettiği için, halkın çıkarları doğrultusunda haberler yaptığı için muktedirleri böyle kızdırıyor. Kızdırmaya devam etsin. Çünkü kızdırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.    
Gazeteci Ebru Küçükaydın hakkında Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptaliyle ilgili basın toplantısında soru sordu diye soruşturma açılmasına tepki gösteren CHP il başkan adayı Nusret Bayar, “Böyle bir şey ancak muz cumhuriyetinde olur” dedi.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Konyaaltı sahili işletme ihalesinin iptaliyle ilgili düzenlediği basın toplantısında Alkoçlar firması ve eski belediye başkanı AKP’li Menderes Türel ile ilgili sorular soran gazeteci Ebru Küçükaydın hakkında soruşturma açılmasına bir tepki de CHP il başkan adayı Nusret Bayar’dan geldi. Böyle bir soruşturmanın kabul edilemez olduğunu söyleyen Bayar, “Bir gazeteciye soru sordu diye soruşturma açılması ancak muz cumhuriyetlerinde olur” dedi.

 ‘KIZDIRMAYA DEVAM EDECEĞİZ’

 Gazeteciliğin yargılanamayacağını vurgulayan Bayar, “Ebru Küçükaydın, kamuoyunda büyük tepki çeken Konyaaltı sahil ihalesi ile ilgili, halkı aydınlatmak adına soruşturmacı gazeteciliğin görevini yerine getirmiştir. AKP iktidarı istiyor ki; gazeteciler etliye sütlüye karışmasın, iktidarın yanlışları karşısında üç maymunu oynasın, Sayıştay raporları sonucu ortaya çıkan usulsüzlükleri kurcalamasın, ihaleye fesat mı karışmış gitsin işine baksın! İşte tek adam rejiminin arzuladığı basın... İşte Ebru Küçükaydın gibi isimler, iktidarı rahatsız ettiği için, halkın çıkarları doğrultusunda haberler yaptığı için muktedirleri böyle kızdırıyor. Kızdırmaya devam etsin. Çünkü kızdırmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.