Bu maskeli balodan utanmıyor musunuz?

GÜNDEM 21.05.2021 - 21:08, Güncelleme: 21.05.2021 - 21:08
 

Bu maskeli balodan utanmıyor musunuz?

Bakan Varank ile Pakdemirli’ye Sedat Peker’in Süleyman Soylu’ya ilişkin iddialarını soran AA muhabiri Musab Turan, “Bu maskeli balodan dolayı utanıyorum” dedi. Bakan Varank ise “Sen şov yapmak istemişsin” diye yanıt verdi.

HABERİMİZVAR.NET Anadolu Ajansı (AA) muhabirlerinden Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye Sedat Peker’in iddialarını sordu. Musab Turan’ın sorusuna yanıt veren Bakan Varank, Sen şov yapmak istemişsin, ben sana cevabını vereyim. Bizim illegaliteyle herhangi bir kanunsuz yapıyla bir ilişkimiz olması mümkün değildir” dedi.   AKP SOYLU’DAN KÜÇÜK MÜ?   İki bakanın basın açıklamasından sonra söz alan AA muhabiri Turan, “Bu narko-bürokrasi ile ilgili iddialar ülkemizi uluslararası arenada zora soktu mu? Hükümetin buna ilişkin bir planı var mı? Ve 19 yıllık AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük? Çarşıda pazarda metrobüste herkes bunu konuşuyor, ama sayın bakanlarımız tek kelime etmiyor. Sayın Pakdemirli bakanımıza sorum; Sayın Soylu kabine toplantısında buna ilişkin bir açıklama yaptı mı? Savunması sizleri tatmin etti mi? Sayın bakanım 3.5 yaşındaki oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizlerin çocukları yok mu?” diye sordu.   ‘SEN ŞOV YAPMAK İSTEMİŞSİN’   Bakan Varank soruyu şu şekilde yanıtladı: “3.5 yaşındaki bir çocuğun bu kadar siyasi konularda ilişkili olabilmesi… Sen şov yapmak istemişsin, ben sana cevabını vereyim. AK Parti iktidarının en önemli özelliği, Türkiye’de her türlü illegal yapıyla, her türlü çeteyle mücadele ederek 19 yılda iktidarını sağlamlaştırmasıdır. Bizim illegaliteyle herhangi bir kanunsuz yapıyla bir ilişkimiz olması mümkün değildir. Dolayısıyla birtakım gayri ciddi insanların, yasal olmayan işlere bulaştığı kamuoyunda herkes tarafından bilinen insanların açıklamalarını dikkate alıp, eğer Türkiye Cumhuriyeti devletinin bakanlarının resmi açıklamalarını dikkate almıyorsanız bence orada bir problem var demektir. Biz gerekle terör mücadelede, gerek illegal yapılarla mücadelede başarılı bir hükümetiz”. Turan’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoyu daha sonra kaldırması dikkat çekti.
Bakan Varank ile Pakdemirli’ye Sedat Peker’in Süleyman Soylu’ya ilişkin iddialarını soran AA muhabiri Musab Turan, “Bu maskeli balodan dolayı utanıyorum” dedi. Bakan Varank ise “Sen şov yapmak istemişsin” diye yanıt verdi.

HABERİMİZVAR.NET

Anadolu Ajansı (AA) muhabirlerinden Musab Turan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’ye Sedat Peker’in iddialarını sordu. Musab Turan’ın sorusuna yanıt veren Bakan Varank, Sen şov yapmak istemişsin, ben sana cevabını vereyim. Bizim illegaliteyle herhangi bir kanunsuz yapıyla bir ilişkimiz olması mümkün değildir” dedi.

 

AKP SOYLU’DAN KÜÇÜK MÜ?

 

İki bakanın basın açıklamasından sonra söz alan AA muhabiri Turan, “Bu narko-bürokrasi ile ilgili iddialar ülkemizi uluslararası arenada zora soktu mu? Hükümetin buna ilişkin bir planı var mı? Ve 19 yıllık AK Parti, ismi şaibelerle anılan Süleyman Soylu’dan daha mı küçük? Çarşıda pazarda metrobüste herkes bunu konuşuyor, ama sayın bakanlarımız tek kelime etmiyor. Sayın Pakdemirli bakanımıza sorum; Sayın Soylu kabine toplantısında buna ilişkin bir açıklama yaptı mı? Savunması sizleri tatmin etti mi? Sayın bakanım 3.5 yaşındaki oğlumun yüzüne bakarken maskeli balodan dolayı ben utanıyorum. Sizlerin çocukları yok mu?” diye sordu.

 

‘SEN ŞOV YAPMAK İSTEMİŞSİN’

 

Bakan Varank soruyu şu şekilde yanıtladı: “3.5 yaşındaki bir çocuğun bu kadar siyasi konularda ilişkili olabilmesi… Sen şov yapmak istemişsin, ben sana cevabını vereyim. AK Parti iktidarının en önemli özelliği, Türkiye’de her türlü illegal yapıyla, her türlü çeteyle mücadele ederek 19 yılda iktidarını sağlamlaştırmasıdır. Bizim illegaliteyle herhangi bir kanunsuz yapıyla bir ilişkimiz olması mümkün değildir. Dolayısıyla birtakım gayri ciddi insanların, yasal olmayan işlere bulaştığı kamuoyunda herkes tarafından bilinen insanların açıklamalarını dikkate alıp, eğer Türkiye Cumhuriyeti devletinin bakanlarının resmi açıklamalarını dikkate almıyorsanız bence orada bir problem var demektir. Biz gerekle terör mücadelede, gerek illegal yapılarla mücadelede başarılı bir hükümetiz”. Turan’ın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı videoyu daha sonra kaldırması dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.