Bucak sokakta işlem tamam

YEREL 16.11.2021 - 10:11, Güncelleme: 16.11.2021 - 10:11
 

Bucak sokakta işlem tamam

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Beyrebucak Mahallesi Bucak sokakta devam etmekte olan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

haberimizvar.net- Haziran ayından bu yana, ilçenin dört bir tarafında asfalt çalışmalarını sürdüren Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beyrebucak Mahallesi Bucak sokakta, Beyrebucak İlkokulu önünden başlayıp, D-400 Karayoluna kadar olan yaklaşık 1 kilometrelik yolu sıcak asfalt ile buluşturdu. ÇOCUKLAR OKULA DAHA RAHAT ULAŞACAK Bucak sokakta asfaltlanan yol sayesinde, çocuklar okula daha rahat bir yoldan ulaşacaklar. Devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bu konuya da değinerek, "Yapımı tamamlanan Bucak sokak sıcak asfalt çalışmalarımız,  Beyrebucak İlkokulu önünden başladı. Öğrencilerimiz, artık okul ulaşımında daha rahat, daha konforlu bir yolu kullanacak. Çocuklarımız başta olmak üzere bölge halkımız, artık yağmurda, çamurda yürümek zorunda kalmayacaklar. Bu yüzden yapılan çalışmaları, daha fazla itinayla, titizlikle yürütüyoruz. Yapılan çalışmalar sonucunda Beyrebucak halkımız, hem mezarlık ulaşımında hem de bölgedeki öğrencilerimizin okul ulaşımında artık rahat bir yol kullanacaklar. Çalışmaların yarın itibariyle tamamlanması, halkın hizmetine açık bir hale getirilmesi planlanıyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Gazipaşa’mızın dört bir tarafını söz vermiş olduğumuz gibi tozdan, kirden ve çamurdan arındırıyor, sıcak asfaltla buluşturuyor" dedi.
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Beyrebucak Mahallesi Bucak sokakta devam etmekte olan sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

haberimizvar.net- Haziran ayından bu yana, ilçenin dört bir tarafında asfalt çalışmalarını sürdüren Gazipaşa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Beyrebucak Mahallesi Bucak sokakta, Beyrebucak İlkokulu önünden başlayıp, D-400 Karayoluna kadar olan yaklaşık 1 kilometrelik yolu sıcak asfalt ile buluşturdu.

ÇOCUKLAR OKULA DAHA RAHAT ULAŞACAK
Bucak sokakta asfaltlanan yol sayesinde, çocuklar okula daha rahat bir yoldan ulaşacaklar. Devam eden asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, bu konuya da değinerek, "Yapımı tamamlanan Bucak sokak sıcak asfalt çalışmalarımız,  Beyrebucak İlkokulu önünden başladı. Öğrencilerimiz, artık okul ulaşımında daha rahat, daha konforlu bir yolu kullanacak. Çocuklarımız başta olmak üzere bölge halkımız, artık yağmurda, çamurda yürümek zorunda kalmayacaklar. Bu yüzden yapılan çalışmaları, daha fazla itinayla, titizlikle yürütüyoruz. Yapılan çalışmalar sonucunda Beyrebucak halkımız, hem mezarlık ulaşımında hem de bölgedeki öğrencilerimizin okul ulaşımında artık rahat bir yol kullanacaklar. Çalışmaların yarın itibariyle tamamlanması, halkın hizmetine açık bir hale getirilmesi planlanıyor. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, Gazipaşa’mızın dört bir tarafını söz vermiş olduğumuz gibi tozdan, kirden ve çamurdan arındırıyor, sıcak asfaltla buluşturuyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.