Büyükşehir Atatürk Spor Salonu'nda iftar sofrası kurdu

YEREL 13.03.2024 - 11:28, Güncelleme: 13.03.2024 - 11:29
 

Büyükşehir Atatürk Spor Salonu'nda iftar sofrası kurdu

Antalya Büyükşehir Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın arttığı artığı Ramazan ayı boyunca Atatürk Spor Salonu’nda iftar saatinde vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulunuyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın arttığı Ramazan ayında Antalya’nın farklı noktalarında sıcak yemek dağıtıyor. Büyükşehir Belediyesi, Karaalioğlu Parkı İçi Atatürk Spor Salonu’nda Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar saatinde sıcak yemek ikramında bulunuyor. Atatürk Spor Salonu’nda her gün 1200 kişilik yemek dağıtılıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofralarında her gün 4 çeşit yemek ikram ediliyor.  ALANYA VE MANAVGAT’TA İFTAR SOFRASI Antalya Büyükşehir Belediyesi, ayrıca Ramazan ayı boyunca Manavgat ve Alanya’da da vatandaşlara iftar sofrası kuruyor. Alanya Nüfus Müdürlüğü karşısındaki Hacımemişler Camii önü ve Manavgat Sarılar Mahallesi Ece Düğün Salonu’nda her akşam vatandaşlara sıcak yemek ikramı yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi de her gün Antalya’nın farklı mahallelerinde sıcak yemek dağıtıyor.  RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE ENVER ÇATAL SAHNE ALDI Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan’da Karaalioğlu Parkı içerisinde düzenlediği Ramazan etkinlikleriyle Ramazan nostaljisi yaşatıyor. Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçısı Enver Çatal, Antalyalılarda buluştu. Enver Çatal, söylediği türkülerle vatandaşlara keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı.   
Antalya Büyükşehir Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın arttığı artığı Ramazan ayı boyunca Atatürk Spor Salonu’nda iftar saatinde vatandaşlara sıcak yemek ikramında bulunuyor.

haberimizvar.net- Antalya Büyükşehir Belediyesi, birlik, beraberlik ve paylaşmanın arttığı Ramazan ayında Antalya’nın farklı noktalarında sıcak yemek dağıtıyor. Büyükşehir Belediyesi, Karaalioğlu Parkı İçi Atatürk Spor Salonu’nda Ramazan ayı boyunca vatandaşlara iftar saatinde sıcak yemek ikramında bulunuyor. Atatürk Spor Salonu’nda her gün 1200 kişilik yemek dağıtılıyor. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği iftar sofralarında her gün 4 çeşit yemek ikram ediliyor. 

ALANYA VE MANAVGAT’TA İFTAR SOFRASI

Antalya Büyükşehir Belediyesi, ayrıca Ramazan ayı boyunca Manavgat ve Alanya’da da vatandaşlara iftar sofrası kuruyor. Alanya Nüfus Müdürlüğü karşısındaki Hacımemişler Camii önü ve Manavgat Sarılar Mahallesi Ece Düğün Salonu’nda her akşam vatandaşlara sıcak yemek ikramı yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Mobil Aşevi de her gün Antalya’nın farklı mahallelerinde sıcak yemek dağıtıyor. 

RAMAZAN ETKİNLİKLERİNDE ENVER ÇATAL SAHNE ALDI

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan’da Karaalioğlu Parkı içerisinde düzenlediği Ramazan etkinlikleriyle Ramazan nostaljisi yaşatıyor. Ramazan etkinlikleri kapsamında Türk Halk Müziği Sanatçısı Enver Çatal, Antalyalılarda buluştu. Enver Çatal, söylediği türkülerle vatandaşlara keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı. 

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.