Büyükşehir yarım bıraktı

YEREL 27.04.2021 - 23:09, Güncelleme: 27.04.2021 - 23:10
 

Büyükşehir yarım bıraktı

Antalya ile Burdur’u birbirine bağlayan karayolu inşaatının Mehmet Hacıariifoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevinden alınınca yarım bırakıldığı iddia edildi

haberimizvar.net Mehmet Hacıarifoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanvekili olduğu dönemde Antalya ile Burdur’u birbirine bağlayan karayolu bakıma alındı. İddiaya göre uzun süre asfaltlama çalışması devam eden karayolu inşaatı Muhittin Böcek’in göreve dönmesi ve Mehmet Hacıarifoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevinden alınmasının ardından öylece bırakıldı.  GELEN GİDEN YOK  İş makineleri geri çağrılırken, karayolundaki büyükşehir tabelaları ilgisizlikten sağa sola savruldu. Bölge halkı ilk önce çalışmalara geçici süre ara verildiğini düşündü. Fakat geçen zamanda yolu tamamlamak için ne gelen oldu ne de giden.  Konu hakkında Büyükşehir’den bilgi isteyen bölge halkı net bir cevap alamadı. BİLGİ VERİLMİYOR Döşemealtı’nın hayvanseverlerinden Mehmet Çiller, yolun kaderine terk edilmesine tepki gösterdi. Çok kez Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler birimini aradıklarını fakat kendilerine dönüş yapılmadığını söyleyen Çiller, “Muhittin Böcek’ten Cansel Çevikol’a kadar herkese ulaşmaya çalıştım. Fakat yolun akıbeti hakkında bilgi veren olmadı. 4 aydır yol inşaat halinde kaldı. Yolun bir an önce tamamlanmasını istiyoruz” dedi.
Antalya ile Burdur’u birbirine bağlayan karayolu inşaatının Mehmet Hacıariifoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevinden alınınca yarım bırakıldığı iddia edildi

haberimizvar.net

Mehmet Hacıarifoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanvekili olduğu dönemde Antalya ile Burdur’u birbirine bağlayan karayolu bakıma alındı. İddiaya göre uzun süre asfaltlama çalışması devam eden karayolu inşaatı Muhittin Böcek’in göreve dönmesi ve Mehmet Hacıarifoğlu’nun Büyükşehir Belediyesi Başkanvekilliği görevinden alınmasının ardından öylece bırakıldı. 

GELEN GİDEN YOK 
İş makineleri geri çağrılırken, karayolundaki büyükşehir tabelaları ilgisizlikten sağa sola savruldu. Bölge halkı ilk önce çalışmalara geçici süre ara verildiğini düşündü. Fakat geçen zamanda yolu tamamlamak için ne gelen oldu ne de giden.  Konu hakkında Büyükşehir’den bilgi isteyen bölge halkı net bir cevap alamadı.
BİLGİ VERİLMİYOR
Döşemealtı’nın hayvanseverlerinden Mehmet Çiller, yolun kaderine terk edilmesine tepki gösterdi. Çok kez Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler birimini aradıklarını fakat kendilerine dönüş yapılmadığını söyleyen Çiller, “Muhittin Böcek’ten Cansel Çevikol’a kadar herkese ulaşmaya çalıştım. Fakat yolun akıbeti hakkında bilgi veren olmadı. 4 aydır yol inşaat halinde kaldı. Yolun bir an önce tamamlanmasını istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.