Çalık DP Serik Adayı

YEREL 09.02.2024 - 12:32, Güncelleme: 09.02.2024 - 12:32
 

Çalık DP Serik Adayı

Ak Parti Serik eski Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çalık, Demokrat Parti'den Serik Belediye Başkan Adayı oldu.

haberimizvar.net- Ak Parti Genel Merkezi tarafından aday gösterilmeyen Serik eski Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık, Demokrat Parti'ye(DP) katılarak, Serik Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 2014-2019 döneminde Ak Parti'den Serik Belediye Başkanı olarak görev yapan Prof. Dr. Ramazan Çalık, bir süre önce bir grupla birlikte Ak Parti'den istifa ederek İYİ Parti'ye katılmıştı. İYİ Parti'nin politikalarını beğenmediğini gerekçe gösterip, istifa ederek yeniden AK Parti'ye dönen Çalık, 31 Mart yerel seçimleri için Ak Parti'den Serik Belediye Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. AK Parti Serik'te Veli Vural'ı belediye başkan adayı gösterince, rotayı Demokrat Parti'ye(DP) çeviren Ramazan Çalık, DP'ye katılarak Serik Belediye Başkan Adayı oldu..
Ak Parti Serik eski Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Çalık, Demokrat Parti'den Serik Belediye Başkan Adayı oldu.

haberimizvar.net- Ak Parti Genel Merkezi tarafından aday gösterilmeyen Serik eski Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Ramazan Çalık, Demokrat Parti'ye(DP) katılarak, Serik Belediye Başkan Aday Adayı oldu. 2014-2019 döneminde Ak Parti'den Serik Belediye Başkanı olarak görev yapan Prof. Dr. Ramazan Çalık, bir süre önce bir grupla birlikte Ak Parti'den istifa ederek İYİ Parti'ye katılmıştı.

İYİ Parti'nin politikalarını beğenmediğini gerekçe gösterip, istifa ederek yeniden AK Parti'ye dönen Çalık, 31 Mart yerel seçimleri için Ak Parti'den Serik Belediye Belediye Başkan Aday Adayı olmuştu. AK Parti Serik'te Veli Vural'ı belediye başkan adayı gösterince, rotayı Demokrat Parti'ye(DP) çeviren Ramazan Çalık, DP'ye katılarak Serik Belediye Başkan Adayı oldu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.