Çalışanlar postayla kovuldu!

GÜNDEM 30.10.2019 - 14:22, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Çalışanlar postayla kovuldu!

Hürriyet’te bazı gazetecilerin işine son verdi. Çalışanlar işten ayrıldıklarını, gazete tarihinde bugüne kadar görülmemiş bir şekilde öğrendi. İşten çıkarıldıkları posta yoluyla bildirildi

haberimizvar.net Hürriyet, çalışanlarına işten çıkarıldıklarını, evlerine posta yoluyla gönderdikleri tebligatla haber verdi. Bugün işe gelen çalışanlardan bir kısmı, evlerine tebligatın ulaştığını öğrendi. Evde yakını olmayanlar ise muhtarlarını arayarak tebligat sordu. Odatv’nin haberine göre, şu ana kadar işten çıkarılma tebligatı ulaşanlar arasında Çınar Oskay, İpek Yezdani, Sebati Karakurt, Kenan Başaran, İbrahim Yurtbay, Önder Öndeş, Dürdane Kırçuval gibi isimler yer alıyor. VAHAP MUNYAR BİLE YENİ ÖĞRENDİ İşten çıkarılanlardan kıdem tazminatı hakkı kazanmak için bir haftası kalan gazetecinin de olması, Hürriyet’in işten çıkarırken ‘hesap yaptığı’ tartışmalarını da alevlendirdi. Edinilen bilgilere göre, işten çıkarılmaları gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar ve servis şefleri de bugün öğrendi.  Çalışanlara posta yoluyla ulaşan tebligatta kararın 25 Ekim’de alındığı ve gerekçesinde “Yönetim Kurulu’nun işletmesel kararı” yazdığı görüldü.
Hürriyet’te bazı gazetecilerin işine son verdi. Çalışanlar işten ayrıldıklarını, gazete tarihinde bugüne kadar görülmemiş bir şekilde öğrendi. İşten çıkarıldıkları posta yoluyla bildirildi

haberimizvar.net Hürriyet, çalışanlarına işten çıkarıldıklarını, evlerine posta yoluyla gönderdikleri tebligatla haber verdi. Bugün işe gelen çalışanlardan bir kısmı, evlerine tebligatın ulaştığını öğrendi. Evde yakını olmayanlar ise muhtarlarını arayarak tebligat sordu. Odatv’nin haberine göre, şu ana kadar işten çıkarılma tebligatı ulaşanlar arasında Çınar Oskay, İpek Yezdani, Sebati Karakurt, Kenan Başaran, İbrahim Yurtbay, Önder Öndeş, Dürdane Kırçuval gibi isimler yer alıyor.

VAHAP MUNYAR BİLE YENİ ÖĞRENDİ

İşten çıkarılanlardan kıdem tazminatı hakkı kazanmak için bir haftası kalan gazetecinin de olması, Hürriyet’in işten çıkarırken ‘hesap yaptığı’ tartışmalarını da alevlendirdi. Edinilen bilgilere göre, işten çıkarılmaları gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Vahap Munyar ve servis şefleri de bugün öğrendi.  Çalışanlara posta yoluyla ulaşan tebligatta kararın 25 Ekim’de alındığı ve gerekçesinde “Yönetim Kurulu’nun işletmesel kararı” yazdığı görüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.