Cami bahçesinde dinlenirken hayatını kaybetti

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.11.2023 - 13:03, Güncelleme: 09.11.2023 - 13:03
 

Cami bahçesinde dinlenirken hayatını kaybetti

Antalya’da evsiz olduğu öğrenilen adam, dinlenmek için oturduğu cami bahçesindeki bankta son nefesini verdi.

haberimizvar.net- Olay, sabah saat 09.30 sıralarında Çağlayan Mahallesi 2033 Sokak üzerinde bulunan Hacı İbrahim Ateş Camii bahçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Ramazan Sarıoğlu (62) 30 dakika önce geldiği cami bahçesinde bir süre gezdikten sonra dinlenmek için banka oturdu. Bu sırada fenalaşan Sarıoğlu, bir anda yere yığıldı. Yaşlı adamı hareketsiz olarak bulan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede şahsın evsiz olduğu öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından ceset üzerinde yapılan kontrolde ise herhangi bir darp ya da kesici alet izine rastlanmadı. Cenaze, incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.
Antalya’da evsiz olduğu öğrenilen adam, dinlenmek için oturduğu cami bahçesindeki bankta son nefesini verdi.

haberimizvar.net- Olay, sabah saat 09.30 sıralarında Çağlayan Mahallesi 2033 Sokak üzerinde bulunan Hacı İbrahim Ateş Camii bahçesinde meydana geldi. Alınan bilgiye göre; Ramazan Sarıoğlu (62) 30 dakika önce geldiği cami bahçesinde bir süre gezdikten sonra dinlenmek için banka oturdu. Bu sırada fenalaşan Sarıoğlu, bir anda yere yığıldı. Yaşlı adamı hareketsiz olarak bulan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbarın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede şahsın evsiz olduğu öğrenildi.

Olay yeri inceleme ekipleri tarafından ceset üzerinde yapılan kontrolde ise herhangi bir darp ya da kesici alet izine rastlanmadı. Cenaze, incelemelerin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.