Çanakkale Türküsü söylediler

YEREL (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 18.03.2024 - 14:09, Güncelleme: 18.03.2024 - 14:09
 

Çanakkale Türküsü söylediler

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109 Yıldönümüne özel video yayınlandı.

haberimizvar.net- Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi tarafından hazırlanan videoda, Çanakkale Türküsü seslendirildi. Videoda, şehitlik ve çeşitli etkinliklerde çekilen görüntüler ve fotoğraflara yer verildi. Şube Başkanı Mehmet Yurdakul, yaklaşık bir ay önce çalışmalara başladıklarını belirterek, şehit ve gazi ailelerinin tek tip kıyafetle özel olarak hazırlandıkları videoda ailelerle birlikte Çanakkale Türküsünü söylediklerini aktardı. Antalya'daki çeşitli okullarda öğrencilerle bir araya gelerek şehitlik, gazilik, vatan sevgisi ve bayrak kavramları üzerine konferans yaptıklarını anlatan Yurdakul, Antalyaspor'u da ziyaret ederek futbolcular ve yönetim kurulu ile birlikte 'Çanakkale geçilmez' afişini açtıkları vurguladı. Yurdakul, bir aylık süreçte özel olarak hazırladıkları hava ve sualtı gösterilerinin de bulunduğu videoda emeğe geçenlere teşekkür etti.
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi tarafından 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 109 Yıldönümüne özel video yayınlandı.

haberimizvar.net- Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Antalya Şubesi tarafından hazırlanan videoda, Çanakkale Türküsü seslendirildi. Videoda, şehitlik ve çeşitli etkinliklerde çekilen görüntüler ve fotoğraflara yer verildi. Şube Başkanı Mehmet Yurdakul, yaklaşık bir ay önce çalışmalara başladıklarını belirterek, şehit ve gazi ailelerinin tek tip kıyafetle özel olarak hazırlandıkları videoda ailelerle birlikte Çanakkale Türküsünü söylediklerini aktardı.

Antalya'daki çeşitli okullarda öğrencilerle bir araya gelerek şehitlik, gazilik, vatan sevgisi ve bayrak kavramları üzerine konferans yaptıklarını anlatan Yurdakul, Antalyaspor'u da ziyaret ederek futbolcular ve yönetim kurulu ile birlikte 'Çanakkale geçilmez' afişini açtıkları vurguladı. Yurdakul, bir aylık süreçte özel olarak hazırladıkları hava ve sualtı gösterilerinin de bulunduğu videoda emeğe geçenlere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.