Çandır’dan görevi devraldı

GÜNDEM 08.01.2020 - 17:57, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Çandır’dan görevi devraldı

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı'nın (BAGEV) geçen yıl Aralık ayında yapılan olağan genel kurulu sonrası gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, BAGEV Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. BAGEV Başkanlığı’nı 2009’dan bu yana ATB Başkanı Ali Çandır yürütüyordu.

haberimizvar.net-ATSO, Akdeniz Belediyeler Birliği, Akdeniz Üniversitesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Deniz Ticaret Odası, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği, Antalya Ticaret Borsası, Burdur Ticaret Borsası, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret Borsası, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2000 yılında kurulan BAGEV'in yeni Başkanı Davut Çetin oldu. BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'ın 2009 yılından bu yana yürüttüğü BAGEV Başkanlığını devralan Davut Çetin, BAGEV'in Batı Akdeniz'in kalkınması açısından çok önemli bir misyona sahip olduğunu dile getirdi. Antalya, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar'ın BAGEV'in içine dahil olduğunu belirten Başkan Davut Çetin, “Bu kentler arasında birlikteliği artırarak ortak projeler üretmeliyiz. Bölgenin ekonomik kalkınması için güç birliği oluşturmalı ve kentler arasında birbirimize destek olmalıyız" şeklinde konuştu. ÇANDIR’A ÖZEL TEŞEKKÜR BAGEV'in kuruluşundan bu yana 4 kenti birbirine daha da yakınlaştırdığını söyleyen Davut Çetin, “Vakfımız, kurulduğu 2000 yılından bu yana Batı Akdeniz için pek çok önemli çalışmaya imza atmış bulunmakta. Bu çalışmalara imza atan bugüne kadarki tüm yönetim kurullarına teşekkür ediyorum. 2009 yılından bugüne başkanlık görevini yapan ve BAGEV vizyonunu aldığı noktadan çok daha ileriye taşıyan Ali Çandır başkanımıza da özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Umarım bundan sonra da bizler aldığımız bayrağı daha yukarıya taşıyacağız" dedi.  
Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı'nın (BAGEV) geçen yıl Aralık ayında yapılan olağan genel kurulu sonrası gerçekleşen yönetim kurulu toplantısında, BAGEV Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçildi. BAGEV Başkanlığı’nı 2009’dan bu yana ATB Başkanı Ali Çandır yürütüyordu.

haberimizvar.net-ATSO, Akdeniz Belediyeler Birliği, Akdeniz Üniversitesi, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Deniz Ticaret Odası, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği, Antalya Ticaret Borsası, Burdur Ticaret Borsası, Burdur Ticaret ve Sanayi Odası, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası, Isparta Ticaret Borsası, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası, Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası, Süleyman Demirel Üniversitesi ve Yalvaç Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 2000 yılında kurulan BAGEV'in yeni Başkanı Davut Çetin oldu.

BÖLGE İÇİN ÖNEMLİ

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır'ın 2009 yılından bu yana yürüttüğü BAGEV Başkanlığını devralan Davut Çetin, BAGEV'in Batı Akdeniz'in kalkınması açısından çok önemli bir misyona sahip olduğunu dile getirdi. Antalya, Isparta, Burdur ve Afyonkarahisar'ın BAGEV'in içine dahil olduğunu belirten Başkan Davut Çetin, “Bu kentler arasında birlikteliği artırarak ortak projeler üretmeliyiz. Bölgenin ekonomik kalkınması için güç birliği oluşturmalı ve kentler arasında birbirimize destek olmalıyız" şeklinde konuştu.

ÇANDIR’A ÖZEL TEŞEKKÜR

BAGEV'in kuruluşundan bu yana 4 kenti birbirine daha da yakınlaştırdığını söyleyen Davut Çetin, “Vakfımız, kurulduğu 2000 yılından bu yana Batı Akdeniz için pek çok önemli çalışmaya imza atmış bulunmakta. Bu çalışmalara imza atan bugüne kadarki tüm yönetim kurullarına teşekkür ediyorum. 2009 yılından bugüne başkanlık görevini yapan ve BAGEV vizyonunu aldığı noktadan çok daha ileriye taşıyan Ali Çandır başkanımıza da özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Umarım bundan sonra da bizler aldığımız bayrağı daha yukarıya taşıyacağız" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.