Cani koca, karısını evire çevire dövdü

GÜNDEM 03.10.2020 - 18:10, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:06
 

Cani koca, karısını evire çevire dövdü

Antalya’nın Alanya ilçesinde meydana gelen olayda, R.O. 2 çocuğunun annesi H.O.’yu önce öldüresiye dövdü, daha sonra ise olay yerine gelen polislere mukavemet gösterdi. Önceden de eşine şiddet uyguladığı belirlenen R.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Alanya ilçesine ikamet eden H.O. adlı kadın, önceki gece dehşeti yaşadı. Olay, 29 Eylül gecesi Alanya'nın Güllerpınarı Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Apartmanda oturanlar, polisi arayıp, R.O.'nun daha önce de şiddet uyguladığı eşi H.O.'yu yine dövdüğünü söyledi. İhbar üzerine adrese giden ekipler, R.O.'dan kapıyı açmasını istedi. Ancak R.O. kapıyı açmamakta direndi, polislere hareket etti. 2 ÇOCUK ANNESİ H.O. ile 2 çocuğunun yardım çığlığı atması üzerine ekipler savcılık izniyle balkondan eve girdi. Polisler R.O.'yu yakalayıp gözaltına alırken, H.O.'yu ise eli yüzü kanlar içinde buldu. Çağırılan ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen H.O. tedaviye alındı. Uzun süre bağırıp çağıran ve küfredip, tehditler savuran R.O. polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü.   DAHA ÖNCE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ H.O.'nun kanlar içinde sağlık ekiplerini beklediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. R.O. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Daha önce eşini birçok kez dövdüğü ve hakkında 'kasten yaralama' ve 'tehdit' suçlarından uzaklaştırma kararı verildiği öğrenilen R.O., çıkarıldığı mahkemece aynı suçlar kapsamında tutuklandı. Hakkında daha önce uzaklaştırma kararı verilen R.O.'nun eşinin şikayetini geri çekmesi üzerine yeniden eve geldiği öğrenildi. Bu arada H.O., hastanedeki tedavisinin ardından sığınma evine götürüldü. Çiftin 2 çocuğu ise korumaya alındı.  
Antalya’nın Alanya ilçesinde meydana gelen olayda, R.O. 2 çocuğunun annesi H.O.’yu önce öldüresiye dövdü, daha sonra ise olay yerine gelen polislere mukavemet gösterdi. Önceden de eşine şiddet uyguladığı belirlenen R.O. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

haberimizvar.net- Antalya’nın Alanya ilçesine ikamet eden H.O. adlı kadın, önceki gece dehşeti yaşadı. Olay, 29 Eylül gecesi Alanya'nın Güllerpınarı Mahallesi'ndeki bir apartman dairesinde meydana geldi. Apartmanda oturanlar, polisi arayıp, R.O.'nun daha önce de şiddet uyguladığı eşi H.O.'yu yine dövdüğünü söyledi. İhbar üzerine adrese giden ekipler, R.O.'dan kapıyı açmasını istedi. Ancak R.O. kapıyı açmamakta direndi, polislere hareket etti.

esini-dovup-polise-direnen-koca-tutuklandi-kadin-ise-siginma-evine-yerlestirildi-5538-dhaphoto4.jpg

2 ÇOCUK ANNESİ
H.O. ile 2 çocuğunun yardım çığlığı atması üzerine ekipler savcılık izniyle balkondan eve girdi. Polisler R.O.'yu yakalayıp gözaltına alırken, H.O.'yu ise eli yüzü kanlar içinde buldu. Çağırılan ambulansla Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülen H.O. tedaviye alındı. Uzun süre bağırıp çağıran ve küfredip, tehditler savuran R.O. polis aracına bindirilerek emniyete götürüldü.

 

esini-dovup-polise-direnen-koca-tutuklandi-kadin-ise-siginma-evine-yerlestirildi-5538-dhaphoto2.jpg

DAHA ÖNCE DE ŞİDDET UYGULAMIŞ

H.O.'nun kanlar içinde sağlık ekiplerini beklediği anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

R.O. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Daha önce eşini birçok kez dövdüğü ve hakkında 'kasten yaralama' ve 'tehdit' suçlarından uzaklaştırma kararı verildiği öğrenilen R.O., çıkarıldığı mahkemece aynı suçlar kapsamında tutuklandı. Hakkında daha önce uzaklaştırma kararı verilen R.O.'nun eşinin şikayetini geri çekmesi üzerine yeniden eve geldiği öğrenildi.

esini-dovup-polise-direnen-koca-tutuklandi-kadin-ise-siginma-evine-yerlestirildi-5538-dhaphoto1.jpg

Bu arada H.O., hastanedeki tedavisinin ardından sığınma evine götürüldü. Çiftin 2 çocuğu ise korumaya alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.