Caran'dan maliyetsiz elektrik müjdesi

SİYASET 06.03.2024 - 14:43, Güncelleme: 06.03.2024 - 14:43
 

Caran'dan maliyetsiz elektrik müjdesi

CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran, uzun yıllardır elektrik enerjisi sorunu yaşayan Avdan Mahallesi'ne maliyetsiz elektrik müjdesi verdi.

haberimizvar.net- CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran, uzun yıllardır elektrik enerjisi sorunu yaşayan Avdan Mahallesi'nin sorununu çözmek amacıyla harekete geçti. Caran, Avdan'da yaptığı toplantı sırasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Seda Özel ile görüştüklerini sorunun en kısa sürede çözümü için söz aldıklarını söyledi. Saniye Caran, görüşmede Seda Özel'in kendilerine, "Bugün teknik arkadaşlarımızı gönderdim, hatta DSİ'ye yeraltı su kaynaklarının incelenmesi ile ilgili yazı yazdık. Avdan'ın elektrik sorunun çözmek için zaten bizim güneş panelleri desteğimiz olacak. Sülekler ve Bahçeyaka'da güneş enerjisi ile çalışan sulama pompaları sistemini kurmuştuk. Benzer bir şekilde seralara da güneş enerjili elektrik sistemlerini kurabiliriz veya elektrik iletişim direkleri ile ilgili çalışmalar yaparız, gerisini biz TEDAŞ ile hallederiz. Oradaki kuyular incelendikten sonra ve KW hesabı yapıldıktan sonra 36 saat gibi kısa bir sürede bu projeyi hayata geçirebiliriz. Yüksek gerilim hattının çekilmesi çok daha maliyetli. Ancak güneş enerji sistemi hafif güneş olsa bile elektrik üretmeye başlıyor ve bedavaya yüzde 100 elektrik enerjisi sağlıyor" dediğini aktardı.
CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran, uzun yıllardır elektrik enerjisi sorunu yaşayan Avdan Mahallesi'ne maliyetsiz elektrik müjdesi verdi.

haberimizvar.net- CHP Korkuteli Belediye Başkan Adayı Saniye Caran, uzun yıllardır elektrik enerjisi sorunu yaşayan Avdan Mahallesi'nin sorununu çözmek amacıyla harekete geçti. Caran, Avdan'da yaptığı toplantı sırasında Antalya Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Daire Başkanı Seda Özel ile görüştüklerini sorunun en kısa sürede çözümü için söz aldıklarını söyledi.

Saniye Caran, görüşmede Seda Özel'in kendilerine, "Bugün teknik arkadaşlarımızı gönderdim, hatta DSİ'ye yeraltı su kaynaklarının incelenmesi ile ilgili yazı yazdık. Avdan'ın elektrik sorunun çözmek için zaten bizim güneş panelleri desteğimiz olacak. Sülekler ve Bahçeyaka'da güneş enerjisi ile çalışan sulama pompaları sistemini kurmuştuk. Benzer bir şekilde seralara da güneş enerjili elektrik sistemlerini kurabiliriz veya elektrik iletişim direkleri ile ilgili çalışmalar yaparız, gerisini biz TEDAŞ ile hallederiz. Oradaki kuyular incelendikten sonra ve KW hesabı yapıldıktan sonra 36 saat gibi kısa bir sürede bu projeyi hayata geçirebiliriz. Yüksek gerilim hattının çekilmesi çok daha maliyetli. Ancak güneş enerji sistemi hafif güneş olsa bile elektrik üretmeye başlıyor ve bedavaya yüzde 100 elektrik enerjisi sağlıyor" dediğini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.