‘Çarşıda delegeyle gören taciz ediyor’

GÜNDEM 06.01.2020 - 11:15, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

‘Çarşıda delegeyle gören taciz ediyor’

12 Ocak’ta yapılacak Serik İlçe Kongresi’nde başkan adayı olduğunu açıklayan Abdullah Akbaba, “Çarşıda delegeyle görseler telefonla, evine giderek taciz ediyorlar. Delegelerimizi zan altında bırakmamak için çalışmalarımı sosyal medyada paylaşmıyorum” dedi.

haberimizvar.net- CHP Serik ilçe başkan adaylığını geçen hafta açıklayan eski ilçe başkanlarından Abdullah Akbaba, “Çarşıda bile delege ile bir arada görseler sabaha kadar gerek telefonla, gerek evine giderek taciz ediyorlar. Onun için delegelerimizi zan altında bırakmamak anlamında çalışmalarımı sosyal medyada paylaşmıyorum” dedi. 12 Ocak’ta yapılacak CHP Serik Olağan İlçe Kongresi öncesi açıklama yapan Abdullah Akbaba,  “Kararlılıkla, azimle, hırsla çalışmalarıma devam ediyorum. Yaklaşan kongre sürecinde, bir takım kişilerin hakkımda çıkarttığı dedikodular duyuyorum. Onların karalama kampanyalarını hiç dikkate almıyorum. Abdestimizden şüphemiz yok. Bu güne kadar bütün ilçe kongrelerinin nasıl galibi olduysak, yine inşallah bizim ekip galip olacaktır. Partili delegelerimize ve gönüllü çalışan partili yoldaşlarımıza güvenim tamdır” ifadelerini kullandı.   ‘ÇALIŞMALARIMI PAYLAŞMIYORUM’   Alnının açık, başının dik olduğunu söyleyen Akbaba, “12 Ocak’ta yapılacak ilçe kongremizde, ‘Kendim nasıl iktidar olurum diyen değil, partimi nasıl iktidara taşırım’ diyen Abdullah Akbaba ve ekibi kazanacaktır. Delegelerimizin, mutlaka liyakati, dürüstlüğü, omurgalılığı, şaibesiz ve dik duruşu göz önünde bulundurarak tercihi yapacaklarına inancım tamdır. Çalışmalarımı Facebook’ta paylaşmıyorum. Çünkü çarşıda bile delege ile bir arada görseler sabaha kadar gerek telefonla, gerek evine giderek taciz ediyorlar. Onun için delegelerimizi zan altında bırakmamak anlamında sosyal medyada paylaşmıyorum” açıklamasında bulundu. 
12 Ocak’ta yapılacak Serik İlçe Kongresi’nde başkan adayı olduğunu açıklayan Abdullah Akbaba, “Çarşıda delegeyle görseler telefonla, evine giderek taciz ediyorlar. Delegelerimizi zan altında bırakmamak için çalışmalarımı sosyal medyada paylaşmıyorum” dedi.

haberimizvar.net- CHP Serik ilçe başkan adaylığını geçen hafta açıklayan eski ilçe başkanlarından Abdullah Akbaba, “Çarşıda bile delege ile bir arada görseler sabaha kadar gerek telefonla, gerek evine giderek taciz ediyorlar. Onun için delegelerimizi zan altında bırakmamak anlamında çalışmalarımı sosyal medyada paylaşmıyorum” dedi. 12 Ocak’ta yapılacak CHP Serik Olağan İlçe Kongresi öncesi açıklama yapan Abdullah Akbaba,  “Kararlılıkla, azimle, hırsla çalışmalarıma devam ediyorum. Yaklaşan kongre sürecinde, bir takım kişilerin hakkımda çıkarttığı dedikodular duyuyorum. Onların karalama kampanyalarını hiç dikkate almıyorum. Abdestimizden şüphemiz yok. Bu güne kadar bütün ilçe kongrelerinin nasıl galibi olduysak, yine inşallah bizim ekip galip olacaktır. Partili delegelerimize ve gönüllü çalışan partili yoldaşlarımıza güvenim tamdır” ifadelerini kullandı.

 

‘ÇALIŞMALARIMI PAYLAŞMIYORUM’

 

Alnının açık, başının dik olduğunu söyleyen Akbaba, “12 Ocak’ta yapılacak ilçe kongremizde, ‘Kendim nasıl iktidar olurum diyen değil, partimi nasıl iktidara taşırım’ diyen Abdullah Akbaba ve ekibi kazanacaktır. Delegelerimizin, mutlaka liyakati, dürüstlüğü, omurgalılığı, şaibesiz ve dik duruşu göz önünde bulundurarak tercihi yapacaklarına inancım tamdır. Çalışmalarımı Facebook’ta paylaşmıyorum. Çünkü çarşıda bile delege ile bir arada görseler sabaha kadar gerek telefonla, gerek evine giderek taciz ediyorlar. Onun için delegelerimizi zan altında bırakmamak anlamında sosyal medyada paylaşmıyorum” açıklamasında bulundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.