Çatı Katından YouTube’da

GÜNDEM 12.01.2021 - 14:41, Güncelleme: 12.01.2021 - 16:04
 

Çatı Katından YouTube’da

Gazetecilerin oluşturduğu Çatı Katından isimli youtube kanalı yayın hayatına başladı

Haberimizvar.net- Bir grup gazeteci tarafından oluşturulan Çatı Katından isimli youtube kanalı ilk videosunu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel yayınladı.  10 Ocak: Bir hak arayışı isimli videoda gazetecilerin görüşleri alındı. Videoda ayrıca gazetecilik bölümünde öğrenim gören fakat taksicilik yaparak geçimini sağlayan Yunus Yanık’a yer verildi. Çatı Katından kanalının kurucusu gazeteci Engin Korkmaz, “ Sesimizi duyurmak için açtığımız bu kanalda bağımsız medya sansürsüz yayın yapmayı hedefliyoruz” dedi. Gazetecilik mesleğinin 4. Kuvvet olduğuna değinen Korkmaz, “Özgür basın herkesin hakkı. Gazeteciler olarak haberi doğru şekilde alma ve gündemi takip edebilmeliyiz” diye konuştu. Gazeteci Korkmaz, kanalda gündelik hayat, gazetecilerin çektiği sıkıntılar, sokak röportajları ve söyleşiler olacağının altını çizdi. Neden Çatı katından? Çekimlerin çatı katında gerçekleştiğini ve gerçekleşeceğini söyleyen Korkmaz, “Tabi ki her çekimimiz çatı katında olmayacak ancak biz hep çatı katındayız” dedi. Çatı Katından kanalına https://www.youtube.com/channel/UC97a5lne6VsAOBkt3M3sRZw linkinden abone olabilirsiniz.
Gazetecilerin oluşturduğu Çatı Katından isimli youtube kanalı yayın hayatına başladı

Haberimizvar.net- Bir grup gazeteci tarafından oluşturulan Çatı Katından isimli youtube kanalı ilk videosunu 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ne özel yayınladı.  10 Ocak: Bir hak arayışı isimli videoda gazetecilerin görüşleri alındı. Videoda ayrıca gazetecilik bölümünde öğrenim gören fakat taksicilik yaparak geçimini sağlayan Yunus Yanık’a yer verildi. Çatı Katından kanalının kurucusu gazeteci Engin Korkmaz, “ Sesimizi duyurmak için açtığımız bu kanalda bağımsız medya sansürsüz yayın yapmayı hedefliyoruz” dedi. Gazetecilik mesleğinin 4. Kuvvet olduğuna değinen Korkmaz, “Özgür basın herkesin hakkı. Gazeteciler olarak haberi doğru şekilde alma ve gündemi takip edebilmeliyiz” diye konuştu. Gazeteci Korkmaz, kanalda gündelik hayat, gazetecilerin çektiği sıkıntılar, sokak röportajları ve söyleşiler olacağının altını çizdi.

Neden Çatı katından?

Çekimlerin çatı katında gerçekleştiğini ve gerçekleşeceğini söyleyen Korkmaz, “Tabi ki her çekimimiz çatı katında olmayacak ancak biz hep çatı katındayız” dedi. Çatı Katından kanalına https://www.youtube.com/channel/UC97a5lne6VsAOBkt3M3sRZw linkinden abone olabilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.