Çekilin oradan, bütün açları doyuracağız!

GÜNDEM 13.06.2021 - 09:58, Güncelleme: 13.06.2021 - 09:58
 

Çekilin oradan, bütün açları doyuracağız!

Ankara Yenimahalle’deki Murat Karayalçın Meydanı açılışına katılan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Açları siz doyurun” sözlerine, “Çekilin oradan, Türkiye’deki bütün açları doyuracağız” diye yanıt verdi.

haberimizvar.net- Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde Murat Karayalçın Meydanı’nın açılışı yapıldı. Açılışa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, SHP’nin son Genel Başkanı, eski Başbakan Yardımcısı ve eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, CHP’li milletvekilleri katıldı. Açılışta konuşan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Aç olarak dolaşanları siz doyurun” sözlerine yanıt olarak, “Çekilin oradan! Türkiye’deki bütün açları doyuracağız” dedi. HİÇBİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK Kılıçdaroğlu açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yardımlar konusunda da belediye başkanlarımız gerçekten tarih yazıyorlar. Olağanüstü çalışıyorlar. Diyorlar ya ‘aç varsa siz doyurun’. Çekilin oradan, Türkiye’deki bütün açları doyuracağız. Türkiye’deki hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Türkiye’de her kuruşun hesabını veren bir millet iktidarı olacak. Eğer belediye başkanlarımız, bütün engellemelere rağmen bir tarih yazıyorlarsa halkın iktidarı olduğunda o tarihin çok daha görkemli bir şekilde ortaya konacağını çok iyi biliyorlar. Güzel şeyler yapacağız. Birlikte yapacağız. Dostlarımızla beraber yapacağız. Bir tarih yazacağız”. ERDOĞAN DA BU İŞE ORTAK DEMEKTİR “Siyasete ahlakı getireceğiz. Eğer bugün 21. yüzyılın Türkiye’sinde bir İçişleri Bakanı kalkıp ‘Bir siyasetçi her ay 10 bin dolar para alıyor’ der ve bu ülkenin en önemli koltuğunda oturan kişi hiç sesini çıkarmazsa o da bu işe ortak demektir. Söyleyen kişi bu ülkenin İçişleri Bakanı. Aynı olay bir CHP’li için söylenseydi, Türkiye’de kıyamet kopardı. Hepimiz üstünü örtmeye değil suçluyu yakalamaya çalışır, hesabını sorardık. Üstünü örtüyorlar. Örtemeyecekler”.
Ankara Yenimahalle’deki Murat Karayalçın Meydanı açılışına katılan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Açları siz doyurun” sözlerine, “Çekilin oradan, Türkiye’deki bütün açları doyuracağız” diye yanıt verdi.

haberimizvar.net- Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde Murat Karayalçın Meydanı’nın açılışı yapıldı. Açılışa CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, SHP’nin son Genel Başkanı, eski Başbakan Yardımcısı ve eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Karayalçın, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Elmadağ Belediye Başkanı Adem Barış Aşkın, CHP’li milletvekilleri katıldı. Açılışta konuşan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Aç olarak dolaşanları siz doyurun” sözlerine yanıt olarak, “Çekilin oradan! Türkiye’deki bütün açları doyuracağız” dedi.

HİÇBİR ÇOCUK YATAĞA AÇ GİRMEYECEK

Kılıçdaroğlu açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Yardımlar konusunda da belediye başkanlarımız gerçekten tarih yazıyorlar. Olağanüstü çalışıyorlar. Diyorlar ya ‘aç varsa siz doyurun’. Çekilin oradan, Türkiye’deki bütün açları doyuracağız. Türkiye’deki hiçbir çocuk yatağa aç girmeyecek. Türkiye’de her kuruşun hesabını veren bir millet iktidarı olacak. Eğer belediye başkanlarımız, bütün engellemelere rağmen bir tarih yazıyorlarsa halkın iktidarı olduğunda o tarihin çok daha görkemli bir şekilde ortaya konacağını çok iyi biliyorlar. Güzel şeyler yapacağız. Birlikte yapacağız. Dostlarımızla beraber yapacağız. Bir tarih yazacağız”.

ERDOĞAN DA BU İŞE ORTAK DEMEKTİR

“Siyasete ahlakı getireceğiz. Eğer bugün 21. yüzyılın Türkiye’sinde bir İçişleri Bakanı kalkıp ‘Bir siyasetçi her ay 10 bin dolar para alıyor’ der ve bu ülkenin en önemli koltuğunda oturan kişi hiç sesini çıkarmazsa o da bu işe ortak demektir. Söyleyen kişi bu ülkenin İçişleri Bakanı. Aynı olay bir CHP’li için söylenseydi, Türkiye’de kıyamet kopardı. Hepimiz üstünü örtmeye değil suçluyu yakalamaya çalışır, hesabını sorardık. Üstünü örtüyorlar. Örtemeyecekler”.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.