Çetin yangın bölgesinde

GÜNDEM 29.07.2021 - 22:04, Güncelleme: 29.07.2021 - 22:04
 

Çetin yangın bölgesinde

ATSO Başkanı Davut Çetin, yangın bölgesini ziyaret etti

haberimizvar.net- Manavgat yangının can ve mal kaybına devam ediyor. Devlet ve yerel yönetim işbirliği ile yangın kontrol altına alınmaya çalışıyor. Bir çok sivil toplum örgütü temsilcisi gibi Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin de bölgeyi ziyaret ederek zayiat hakkında bilgi aldı. ziyaretini sosyal medyadan duyuran Davut Çetin, “Manavgat’da Dışişleri Bakanımız, Çevre-Şehircilik Bakanımız, Tarım Orman Bakanımız, Milletvekillerimizle, Valimiz, Belediye Başkanlarımız, Oda ve Borsa Başkanlarımızla birlikte yangın bölgesinde incelemelerde bulunduk. Daha sonra Manavgat Kaymakamımız Mustafa Yiğit ile Koordinasyon Merkezi’nde değerlendirmelerde bulunduk. Bölgede yangından zarar gören vatandaşlarımızın taleplerini de dinledik. Yanındayız Manavgat” dedi.
ATSO Başkanı Davut Çetin, yangın bölgesini ziyaret etti

haberimizvar.net-  Manavgat yangının can ve mal kaybına devam ediyor. Devlet ve yerel yönetim işbirliği ile yangın kontrol altına alınmaya çalışıyor. Bir çok sivil toplum örgütü temsilcisi gibi Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut Çetin de bölgeyi ziyaret ederek zayiat hakkında bilgi aldı. ziyaretini sosyal medyadan duyuran Davut Çetin, “Manavgat’da Dışişleri Bakanımız, Çevre-Şehircilik Bakanımız, Tarım Orman Bakanımız, Milletvekillerimizle, Valimiz, Belediye Başkanlarımız, Oda ve Borsa Başkanlarımızla birlikte yangın bölgesinde incelemelerde bulunduk. Daha sonra Manavgat Kaymakamımız Mustafa Yiğit ile Koordinasyon Merkezi’nde değerlendirmelerde bulunduk. Bölgede yangından zarar gören vatandaşlarımızın taleplerini de dinledik. Yanındayız Manavgat” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.