Cevap verme ihtiyacı duymuyorum

GÜNDEM 28.07.2021 - 14:30, Güncelleme: 28.07.2021 - 14:40
 

Cevap verme ihtiyacı duymuyorum

Oğuzhan Asiltürk’ün “Bana biat ettiniz, unutmayın” sözleri sorulan Karamollaoğlu, “A Haber ve ATV istismar etmekten vazgeçsin. Cevap verme ihtiyacı duymuyorum” dedi.

haberimizvar.net- Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında, Oğuzhan Asiltürk’ün “Bana biat ettiniz unutmayın” sözlerini değerlendirdi. “A Haber ve ATV bu konuları istismar etmekten vazgeçsin. Cevap verme ihtiyacı duymuyorum” diyen Karamollaoğlu, “Maalesef bazı çevreler bu konuyu kendilerine göre, al aşağı-ver yukarı pompalayıp duruyor. Eğer yetmiyorsa da uyduruyorlar. İki hafta önce basit bir rahatsızlıktan dolayı basın toplantısı yapamadım. Başka bir arkadaşımızı görevlendirdim, hemen ‘Saadet Partisi gitti, Temel Karamollaoğlu ayrılıyor’ denildi. Yapmayın bunu ya... ‘Arada acaba fitne çıkarabilir miyiz? Acaba bir karışıklık olur mu?’ yorumlarını bence bir kenara bırakın” ifadelerini kullandı.  NASIL BİR VİCDAN BUNU SİNDİREBİLİR?  Yabancı uyruklu kişileri hedef alan CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a da tepki gösteren Karamollaoğlu “Maalesef ülkemizde bir belediye başkanının mültecilere yönelik sözlerinin son derece üzüntü ile karşılaştık. İnsanlar keyif için kendi memleketlerini bırakıp başka ülkelere göç etmezler. Mültecilerin su ve katı atık bedellerinin 10 kat artırılacağının ifade edilmesini hayretle karşıladım. Nasıl bir vicdan bunu sindirebilir?” diye sordu.  TUNUS’TAKİ DARBEYE TEPKİ GÖSTERDİ  Tunus’taki darbe girişimin kınayan Karamollaoğlu “Tunus halkının iradesinin askıya alınmış olması bizleri endişeye sevk etmiştir. Başbakan’ın görevden alınması ve meclisin faaliyetlerinin durdurulması demokrasiye vurulan bir darbe olarak algılanmaktadır. Ümit ediyoruz ki Tunus’taki tüm olumsuzluklar bertaraf olur ve Tunus normal demokratik sürecin içine yeniden girer” dedi.  RÜŞVETLE MÜLTECİ TUTMAMIZ İSTENİYOR  Hükümetin sığınmacı politikasını eleştiren Karamollaoğlu “Ne yazık ki iktidarın sürecin en başından itibaren Suriye meselesinde takındığı yanlış tutumunun ve kontrolsüzlüğünün faturası savaştan ve yokluktan kaçan mazlum ve mağdur insanlara kesiliyor. Çözümün siyasi olduğu açıktır. Avrupa, sayıları yüzü bile bulmayan mültecilere sınırlarını kapatırken, Türkiye’ye deyim yerindeyse rüşvet karşılığında mültecileri tutma görevi veriyor” diye konuştu.  TABUTUNA BİR ÇİVİ DE KENDİ ÇAKIYOR  Memurların zam pazarlığına oturacağını hatırlatan Karamollaoğlu, memurların insaflı bir zam talep ettiğini belirterek şunları kaydetti: “Bir memurun görevini hakkıyla yerine getirmesi aldığı ücretle geçimini rahat sağlayabilmesine bağlıdır. Alım gücü düştü, memurumuzun maaşı gün geçtikçe eridi. Hayat pahalılığı ve paranın değer kaybetmesi karşısında gücü tükenen memurların hayat standardı 2 yıl öncesine göre gözle görülür şekilde düştü. İktidar bu fırsatı iyi değerlendirmeyip memuru geçim derdiyle baş başa bırakırsa; tamamlamak üzere olduğu siyasi ömrünün 2023’te kaldırılacak tabutuna bir çivi de kendi çakmış olacak”.  
Oğuzhan Asiltürk’ün “Bana biat ettiniz, unutmayın” sözleri sorulan Karamollaoğlu, “A Haber ve ATV istismar etmekten vazgeçsin. Cevap verme ihtiyacı duymuyorum” dedi.

haberimizvar.net-  Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, haftalık basın toplantısında, Oğuzhan Asiltürk’ün “Bana biat ettiniz unutmayın” sözlerini değerlendirdi. “A Haber ve ATV bu konuları istismar etmekten vazgeçsin. Cevap verme ihtiyacı duymuyorum” diyen Karamollaoğlu, “Maalesef bazı çevreler bu konuyu kendilerine göre, al aşağı-ver yukarı pompalayıp duruyor. Eğer yetmiyorsa da uyduruyorlar. İki hafta önce basit bir rahatsızlıktan dolayı basın toplantısı yapamadım. Başka bir arkadaşımızı görevlendirdim, hemen ‘ Saadet Partisi gitti, Temel Karamollaoğlu ayrılıyor’ denildi. Yapmayın bunu ya... ‘Arada acaba fitne çıkarabilir miyiz? Acaba bir karışıklık olur mu?’ yorumlarını bence bir kenara bırakın” ifadelerini kullandı.

 NASIL BİR VİCDAN BUNU SİNDİREBİLİR?

 Yabancı uyruklu kişileri hedef alan CHP’li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a da tepki gösteren Karamollaoğlu “Maalesef ülkemizde bir belediye başkanının mültecilere yönelik sözlerinin son derece üzüntü ile karşılaştık. İnsanlar keyif için kendi memleketlerini bırakıp başka ülkelere göç etmezler. Mültecilerin su ve katı atık bedellerinin 10 kat artırılacağının ifade edilmesini hayretle karşıladım. Nasıl bir vicdan bunu sindirebilir?” diye sordu.

 TUNUS’TAKİ DARBEYE TEPKİ GÖSTERDİ

 Tunus’taki darbe girişimin kınayan Karamollaoğlu “Tunus halkının iradesinin askıya alınmış olması bizleri endişeye sevk etmiştir. Başbakan’ın görevden alınması ve meclisin faaliyetlerinin durdurulması demokrasiye vurulan bir darbe olarak algılanmaktadır. Ümit ediyoruz ki Tunus’taki tüm olumsuzluklar bertaraf olur ve Tunus normal demokratik sürecin içine yeniden girer” dedi.

 RÜŞVETLE MÜLTECİ TUTMAMIZ İSTENİYOR

 Hükümetin sığınmacı politikasını eleştiren Karamollaoğlu “Ne yazık ki iktidarın sürecin en başından itibaren Suriye meselesinde takındığı yanlış tutumunun ve kontrolsüzlüğünün faturası savaştan ve yokluktan kaçan mazlum ve mağdur insanlara kesiliyor. Çözümün siyasi olduğu açıktır. Avrupa, sayıları yüzü bile bulmayan mültecilere sınırlarını kapatırken, Türkiye’ye deyim yerindeyse rüşvet karşılığında mültecileri tutma görevi veriyor” diye konuştu.

 TABUTUNA BİR ÇİVİ DE KENDİ ÇAKIYOR

 Memurların zam pazarlığına oturacağını hatırlatan Karamollaoğlu, memurların insaflı bir zam talep ettiğini belirterek şunları kaydetti: “Bir memurun görevini hakkıyla yerine getirmesi aldığı ücretle geçimini rahat sağlayabilmesine bağlıdır. Alım gücü düştü, memurumuzun maaşı gün geçtikçe eridi. Hayat pahalılığı ve paranın değer kaybetmesi karşısında gücü tükenen memurların hayat standardı 2 yıl öncesine göre gözle görülür şekilde düştü. İktidar bu fırsatı iyi değerlendirmeyip memuru geçim derdiyle baş başa bırakırsa; tamamlamak üzere olduğu siyasi ömrünün 2023’te kaldırılacak tabutuna bir çivi de kendi çakmış olacak”.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.