Çeyrek altın 467 TL Dolar 5.95 TL

EKONOMİ 24.12.2019 - 19:19, Güncelleme: 07.12.2020 - 14:04
 

Çeyrek altın 467 TL Dolar 5.95 TL

Ekonomide dalgalanmalar devam ederken bugün dolar 5.95 TL’den, çeyrek altın ise 467 TL’den işlem gördü.

haberimizvar.net ABD-Çin ticaret savaşı nedeniyle küresel riskten kaçış eğilimi sonucu 26 Ağustos’ta illikit piyasada yaşanan sert yükseliş dikkat alınmazsa dolar/TL dün 5.9510  ile 30 Mayıs’tan bu yana en yüksek gün içi seviyelere geldi. Analistler TCMB’nin son dört toplantıda 12 puana ulaşan faiz indirimlerinin ardından reel faizin azalmasıyla TL mevduatın cazibesinin azalması ve bireylerin dolar talebinin yanı sıra kurumların borç ödeme kaynaklı alımlarının kurdaki yükselişte etkili olduğunu belirtiyor. YÜKSELİŞE GEÇTİ Geleneksel birikim aracı altın fiyatlarına yönelik araştırmalar her gün olduğu gibi bugün de en çok araştırılan konular arasında kendine yer buluyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana altının fiyatında ufak hareketlenmeler yaşandı. Peki altın piyasasının en çok ticareti olan iki ürünü; çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum ne? İşte, altın fiyatları… ALTIN FİYATLARI Çeyrek altın: 467 Lira Yarım altın: 925 Lira Gram altın: 285 Lira Tam altın: Bin 849 Lira Cumhuriyet altını: Bin 893.     
Ekonomide dalgalanmalar devam ederken bugün dolar 5.95 TL’den, çeyrek altın ise 467 TL’den işlem gördü.

haberimizvar.net ABD-Çin ticaret savaşı nedeniyle küresel riskten kaçış eğilimi sonucu 26 Ağustos’ta illikit piyasada yaşanan sert yükseliş dikkat alınmazsa dolar/TL dün 5.9510  ile 30 Mayıs’tan bu yana en yüksek gün içi seviyelere geldi. Analistler TCMB’nin son dört toplantıda 12 puana ulaşan faiz indirimlerinin ardından reel faizin azalmasıyla TL mevduatın cazibesinin azalması ve bireylerin dolar talebinin yanı sıra kurumların borç ödeme kaynaklı alımlarının kurdaki yükselişte etkili olduğunu belirtiyor.

YÜKSELİŞE GEÇTİ

Geleneksel birikim aracı altın fiyatlarına yönelik araştırmalar her gün olduğu gibi bugün de en çok araştırılan konular arasında kendine yer buluyor. Geçtiğimiz haftadan bu yana altının fiyatında ufak hareketlenmeler yaşandı. Peki altın piyasasının en çok ticareti olan iki ürünü; çeyrek altın ve gram altın fiyatlarında son durum ne? İşte, altın fiyatları…

ALTIN FİYATLARI

Çeyrek altın: 467 Lira

Yarım altın: 925 Lira

Gram altın: 285 Lira

Tam altın: Bin 849 Lira

Cumhuriyet altını: Bin 893. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.