CHP Demre ve Kaş İlçe Kongreleri sona erdi

YEREL 31.08.2023 - 17:40, Güncelleme: 31.08.2023 - 17:52
 

CHP Demre ve Kaş İlçe Kongreleri sona erdi

CHP Demre ve Kaş İlçe Kongreleri sonuçlarına göre; her iki ilçede de mevcut ilçe başkanları Mehmet Vural Arıkan ve Mete Hakan Caner güven tazeleyerek görevlerinin başında kaldı.

haberimizvar.net- Bugün tamamlanan CHP Kaş İlçe Kongresi’nde Mehmet Vural Arıkan güven tazeledi. Kaş Yeni Otogar’da gerçekleşen kongre, saat 13.00’da başladı. Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan’ın tek aday olduğu kongre sonucunda Arıkan, en az bir dönem daha görevinin başında kaldı.   Arıkan’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu: YÖNETİM KURULU Ozan Dalkıran, Halil Geçeli, Himmet Avcı, Aykut Topçu, Mehmet Temel, Mustafa Kartın, Sefa Gurur İncedayı, Ali Çınar, Özlem Erdem, Mehmet Kocaer, Safiye Akçay, Oktay Canpolat, Adil Arslan, Ali Uğur Yeşil İL DELEGELERİ Mehmet Vural Arıkan, Hacer Bilgiç, Süleyman Özer, Mehmet Zorlu, Yusuf Ulaş Akçay, Mesut Ulutaş, Gürkan Yalçın, Süleyman Ulaş Akbaş, Erkan Demirci, Barış Gacar, Atakan Kocakahya, Hayri Süt, Kadir Alkaya, Kamile Bahar Önal, Mustafa Ülker CHP DEMRE’DE METE HAKAN CANER YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ Bu sabah saat 10.00’da CHP Demre Belediye Kültür Salonu’nda başlayan kongrede mevcut başkan Mete Hakan Caner ve Ziraat Mühendisi Bayram Ülker ilçe başkanlığı için aday oldu. Toplam 73 delegesi bulunan CHP Demre’de, delege sayısının yüzde onluk kısmını tamamlayamayan Bayram Ülker adaylıktan çekilmek zorunda kaldı ve Mete Hakan Caner kongreyi kazandı. Yönetim Kurulu Listesi birazdan...
CHP Demre ve Kaş İlçe Kongreleri sonuçlarına göre; her iki ilçede de mevcut ilçe başkanları Mehmet Vural Arıkan ve Mete Hakan Caner güven tazeleyerek görevlerinin başında kaldı.

haberimizvar.net- Bugün tamamlanan CHP Kaş İlçe Kongresi’nde Mehmet Vural Arıkan güven tazeledi.

Kaş Yeni Otogar’da gerçekleşen kongre, saat 13.00’da başladı. Mevcut İlçe Başkanı Mehmet Vural Arıkan’ın tek aday olduğu kongre sonucunda Arıkan, en az bir dönem daha görevinin başında kaldı.  

Arıkan’ın yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

YÖNETİM KURULU

Ozan Dalkıran, Halil Geçeli, Himmet Avcı, Aykut Topçu, Mehmet Temel, Mustafa Kartın, Sefa Gurur İncedayı, Ali Çınar, Özlem Erdem, Mehmet Kocaer, Safiye Akçay, Oktay Canpolat, Adil Arslan, Ali Uğur Yeşil

İL DELEGELERİ

Mehmet Vural Arıkan, Hacer Bilgiç, Süleyman Özer, Mehmet Zorlu, Yusuf Ulaş Akçay, Mesut Ulutaş, Gürkan Yalçın, Süleyman Ulaş Akbaş, Erkan Demirci, Barış Gacar, Atakan Kocakahya, Hayri Süt, Kadir Alkaya, Kamile Bahar Önal, Mustafa Ülker

CHP DEMRE’DE METE HAKAN CANER YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Bu sabah saat 10.00’da CHP Demre Belediye Kültür Salonu’nda başlayan kongrede mevcut başkan Mete Hakan Caner ve Ziraat Mühendisi Bayram Ülker ilçe başkanlığı için aday oldu. Toplam 73 delegesi bulunan CHP Demre’de, delege sayısının yüzde onluk kısmını tamamlayamayan Bayram Ülker adaylıktan çekilmek zorunda kaldı ve Mete Hakan Caner kongreyi kazandı.

Yönetim Kurulu Listesi birazdan...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve haberimizvar.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.